WhatsApp ger dig mer kontroll över tillfälliga meddelanden

Whatsapp-logga © © Unsplash / Alexander Shatov

WhatsApp tillkännagav nya funktioner för dess funktionalitet tillfälliga meddelanden.

Det är nu möjligt att aktivera det som standard för alla nya konversationer, även i en grupp, och att dra nytta av nya val för förseningen i försvinnandet av meddelanden.

Kortvariga standardmeddelanden

Förra året lanserade WhatsApp en funktion för tillfälliga meddelanden. Det var då möjligt, under en diskussion, att aktivera den så att de skickade meddelandena raderades automatiskt efter sju dagar. Det var dock nödvändigt att aktivera alternativet manuellt i var och en av konversationerna. På senare tid har videor och foton för enstaka visningar introducerats, som försvinner när de väl ses. Men snabbmeddelanden slutar inte där och har meddelat att det kommer att stärka sin tillfälliga meddelandefunktionalitet med tillkännagivandet av flera nya funktioner.

Från och med nu är det möjligt att aktivera ett alternativ så att meddelandena är tillfälliga som standard för alla nya diskussioner, även de från grupp, vilket gör att meddelandena som skickas i dem försvinner automatiskt efter en viss tid. Vid detta tillfälle har nya förseningar i försvinnandet av meddelanden lagts till. Utöver de grundläggande sju dagarna har du nu möjlighet att välja om de ska raderas efter 24 timmar eller efter 90 dagar.

Ett alternativ som redan finns tillgängligt

Om du bestämmer dig för att aktivera det här alternativet som standard kommer applikationen att meddela dina mottagare. Och om du till slut vill behålla dessa chattar kan du stänga av funktionen när som helst. Precis som med den första introduktionen av tillfälliga meddelanden, betonar varumärket sin önskan att hålla sig närmare personliga konversationer under denna svåra tid att ha ett.

För att få tillgång till tillfälliga standardmeddelanden kan du ladda ner den senaste appuppdateringen. För att aktivera dem, gå bara till dina WhatsApp-inställningar och välj “Fördröjning innan försvinnande”.

WhatsApp

Att ladda ned

WhatsApp

  • Populär
  • Funktionsrik

WhatsApp är en viktig applikation som låter dig enkelt chatta med dina kontakter, oavsett deras telefon, med röst och video. En riktig referens som används av miljontals användare, den här appen är lätt att lära sig och tillgänglig på franska.

WhatsApp är en viktig applikation som låter dig enkelt chatta med dina kontakter, oavsett deras telefon, med röst och video. En riktig referens som används av miljontals användare, den här appen är lätt att lära sig och tillgänglig på franska.

Källa: WCCFTech

Relaterade Artiklar

Back to top button