WhatsApp: funktionen för att halvera lyssningstiderna har kommit

Efter en lång tid har den äntligen landat på Whatsapp funktionen som halverar lyssningstiderna för ljudmeddelanden. Telegram och andra konkurrerande appar för snabbmeddelanden har haft det i flera år, vid det här laget kan det sägas som standard.

Vem har inga pratglada vänner eller kollegor som skickar oändliga ljudmeddelanden! Uppenbarligen alltid på Whatsapp som trots allt fortfarande ärpopuläraste appen mellan användare. Nåväl, nu är det dags att säga adjö till denna plåga tack vare den nya uppdatering av WhatsApp. Här är detaljerna.

WhatsApp introducerar möjligheten att snabba upp ljudmeddelanden

medan jag Whatsapp testar”Recension“, Funktionen att lyssna på ljudmeddelanden innan du skickar dem, här kommer det efterlängtade uppdatering. Den nya funktionen introducerad på Facebook-grupp det handlar om möjligheten till spela upp ljudmeddelanden snabbare.

whatsapp-funktion-lyssna-ljudmeddelanden-speeded-up-how-to-do

Funktionen är helt integrerad i chatt av WhatsApp och, en gång fortplantningkan du välja upp till i sekvens tre hastigheter:

  • en gång snabbare: “1x“;
  • en och en halv gånger snabbare: “1,5x“;
  • upp till dubbelt så snabbt: “2x“.

Med den senare användaren halvor netto i gånger lyssnande. Inte illa om vi ställdes inför en ljudmeddelande WhatsApp 6 minuter lång! Vi bör bara ägna 3.

Den nya funktionen är tillgänglig för Android och iOS

Denna nya funktion Whatsapp har redan gjort den tillgänglig för båda dess versioner Androidvad för det iOS. Så alla användare kan dra nytta av detta värdefulla Meddelanden.

Det råder ingen tvekan om att detta kan lösa många problem. Också för att du vet det Whatsappom det finns från att skrivaalla är perfekta spararemen när det kommer till inspelningar audio, ingen har något emot kostnaden. Och eftersom tid är pengar idag är den nya funktionen som tillåter oss välkommen öka farten ljudmeddelanden.

Relaterade Artiklar

Back to top button