WhatsApp för iOS låter dig snart dra nytta av detta mycket efterfrågade alternativ

Whatsapp började rulla ut en annan sekretessfunktion för sina användare för sex månader sedan, med en ny alternativ för att dölja din “Senast sett”-status från specifika kontakter. Denna funktion är nu tillgänglig för i betatestare från samhället.

Den här funktionen är nu tillgänglig för WhatsApp beta-användare som kör version 22.9.0.70. Följaktligen, när du går till inställningar “Sekretess” för appen, i avsnittet “Senaste åtkomst” kan du välja “Alla”, “Mina kontakter”, “Inga” och det nya “Mina kontakter utom …”

WhatsApp förbereder sig för en ny uppdatering

Denna funktion tillåter användare att hindra vissa personer att se deras information på WhatsApp. Till exempel, om du inaktiverade din senaste inloggning på grund av särskilda kontakter, behöver du inte ställa in den på “Ingen”: du kan utesluta den från att se din senaste logga in nu. När du väljer kontakter i Senast inloggad > Mina uteslutna kontakter kommer du inte att kunna se deras senast inloggade, men den här regeln gäller inte för ditt foto och din profil.

Enligt rapporten kommer WhatsApp också att anta nya inställningar sekretesspolicy för vem som kan komma åt din profilbild och annan information. På en ny skärm kan du se “Mina kontakter utom” senast de sågs, men det gäller även andra integritetsinställningar, som “profilbild” och “information”. Det är värt att notera att om du stänger av din senaste inloggning för specifika kontakter kommer du inte att kunna se deras.

Förutom dessa funktionalitet, WhatsApp sa också att bilagor, reaktioner och gemenskaper upp till 2 GB kommer att läggas till appen i en framtida release.

Relaterade Artiklar

Back to top button