WhatsApp för iOS lägger till nya sekretessfunktioner

I en ny offentlig beta, WhatsApp lägger till fler alternativ för att låta användare bestämma vem som kan se deras profilbilder, senast de använde appen och informationssidan.

Enligt WABetaInfo alltid tillförlitlig, den version 2.21.230.15 av WhatsApp ger den här nya funktionen ‘Mina kontakter utom‘för specifika betatestare. Med detta, förutom att låta “Alla”, “Mina kontakter” eller “Ingen” se din information, kan användare nu välja vem de inte vill ska se deras information. Foto av profilen, den sista visualisering eller information medan alla andra kontakter gör det.

WhatsApp beta är uppdaterad med många nya funktioner

Människor som har en föråldrad version av WhatsApp eller som inte har funktionen aktiverad kan de fortfarande inte se din information om du utesluter den. När du utesluter vissa kontakter från att se din senaste inloggning kommer du inte att kunna se deras senaste inloggning också.

Med denna betaversion av WhatsApp står företaget ta bort alternativet från avaktivering av multi-device beta-programmet, vilket innebär att användare inte längre kan lämna programmet, eftersom företaget planerar att göra denna funktion till en av de viktigaste funktionerna som kommer till appen.

Från och med nu kan alla användare med den senaste versionen av WhatsApp prova supporten flera enheter. Företaget förklarar: “Betan för flera enheter är ett opt-in-program som ger dig tidig tillgång till att prova en ny version av WhatsApp för webben, skrivbordet och portalen. Om du går med i betaversionen av flera enheter kommer du att kunna använda anslutna ihopparade enheter utan att behöva hålla din telefon ansluten.

Relaterade Artiklar

Back to top button