WhatsApp för iOS är uppdaterad: en ny funktion kommer för arkiverade chattar

Tro det eller ej, chattar arkiverade på Whatsapp de kommer äntligen att vara användbara. Appen skickade precis en ny beta för sin iOS-version på TestFlight med nya funktioner för arkiverade chattar. Enligt WABetaInfo, med betaversionen av WhatsApp 2.21.120.10kommer appen att innehålla en helt ny Fliken Arkiverade chattar.

Med det, när “Behåll arkiverade chattar” är aktiverat i WhatsApp, närhelst användaren får ett meddelande från en arkiverad chatt, kommer det inte att avbrytas från arkivering.

WhatsApp: uppdateringen är i betafas för iOS

För närvarande, om användaren arkiverar en chatt och får ett nytt meddelande, kommer de att återgå till moderkort chatt. Med den här uppdateringen, som för närvarande är i beta, kommer det inte att ske om användaren inte vill ha det. Allt han behöver göra är att klicka på “WhatsApp-inställningar”, “Chattar” och sedan “Behåll arkiverade chattar”.

Med denna nya funktion kan användaren snabbt hantera flera arkiverade chattar samtidigt med ‘Redigera’-knappen. När det nya arkivet är aktiverat på WhatsApp kommer arkiverade chattar fortfarande att fästas överst på chattlistan och kommer att vara synliga. Mappen kommer att rapportera antalet olästa chattar.

Teamet bakom appen har också jobbat med en del andra funktionersåsom stöd för försvunnet läge. När denna funktion är tillgänglig måste användaren gå till Inställningar Whatsapp, Integritet och aktivera sedan funktionen Disappeared Mode. Nyligen, i en intervju med WABetaInfo, sa Facebooks vd Mark Zuckerberg att WhatsApp iPad-appen kommer efter att ha blivit tillfrågad om stöd för flera enheter.

För närvarande finns det inget släppdatum för ankomsten av den senare funktionen, men vi tror att den kan komma redan i år.

Relaterade Artiklar

Back to top button