WhatsApp: färre meddelanden med det nya inkommande systemet kopierade från Facebook

Vi vet alla väl Whatsapp och om vi är dedikerade till Facebooks sociala miljöer har vi samtidigt fått en god erfarenhet av användning även i denna miljö. Med tanke på att utvecklaren är densamma är det inte förvånande att den berömda meddelandeapplikationen delvis kan ärva egenskaperna hos den sociala motsvarigheten med ankomsten av en ny funktion som syftar till att minska antal meddelanden. Hur? Denna nya förväntan som vi fått under dessa timmar berättar för oss. Låt oss ta reda på vad det är.

WhatsApp som Facebook: målet är att minska onödiga meddelanden

Hur många gånger har det hänt dig att svara på ett WhatsApp-meddelande med dussintals ytterligare meddelanden? Detta kanske inte längre händer med den ökända tillkomsten av reaktioner. Du fattade rätt, det här är den där lilla panelen som vi för närvarande använder i Facebook-flödesinläggen och som innehåller inte bara Gilla och Hjärta utan även skratt, Wow, gråtande ansikte och arga emoji.

Sådana kommunikationssystem kan snart inkluderas i nästa WhatApp-uppdatering. Användbart både inom det privata samtalets sfär men även i gruppen, där inflödet av meddelanden från medlemmar uppenbarligen verkar vara större. Omedelbar, kortfattad och otvetydig långt bortom någon personlig tolkning. De kommer därför att sikta på en ytterligare förenkling av WhatsApp-chattar som tidigare rapporterats av personalen som först lanserade nyheten.

För närvarande är den ovan nämnda uppdateringen i testfasen och det är inte möjligt att få tillförlitlig information om tidpunkten för release, även om vi inte kommer att underlåta att ge ytterligare instruktioner i detta avseende med tanke på uppdaterade detaljer.

Relaterade Artiklar

Back to top button