WhatsApp får en ny sekretessfunktion

där betaversion nyare än Whatsapp Messenger har en ny integritetsskyddsfunktion: möjligheten att dölja statusen för din senaste närvaro i appen från vissa kontakter.

Senaste inloggningsstatus anger när användaren senast startade applikationen, vilket innebär att de hade möjlighet att göra det att undersöka meddelandet som levererades till honom; denna information är användbar om läskvitton inte är det tillåten. Fram till nu har du kunnat begränsa åtkomsten till detta tillstånd till användare i din lista över kontakter eller inaktivera det helt för alla.

WhatsApp kommer snart att uppdatera sin app

Men i betaversionen av WhatsApp-appen för iOS Och Android, nummer 22.9.0.70, under sekretessinställningarna och statusen för den senast sett posten “Mina kontakter exkluderade …”. Om du lägger till en person till den här listan kommer de att förlora möjligheten att komma åt denna status, enligt WABetaInfo-resursen. Tidigare var det möjligt att begränsa användaråtkomst till vissa delar av profil, inklusive fotoprofil och beskrivning, när den fortfarande var i beta.

De nya inställningarna är nu tillgängligt endast i testversionen av programmet, men de bör inkluderas i en av nästa versioner av WhatsApp-klienten. WhatsApp-utvecklare står arbetssätt hårt på en unik ny funktion som kan bli tillgänglig snart. Enligt WaBetaInfo har den senaste iOS-betan nya ritfunktioner.

Denna betaversion av iOS 22.8.0.73 är för närvarande endast tillgänglig i vissa länder. WhatsApp-appen innehåller redan instrument från teckning, men nästa uppdatering kommer att utöka utbudet av tillgängliga alternativ användare. Användare kommer att kunna rita på bilder eller redigera dem med anpassade anteckningar och kommentarer med denna nya uppsättning ritverktyg.

Relaterade Artiklar

Back to top button