WhatsApp experimenterar med nya funktioner: här är den senaste

Whatsapp har nyligen experimenterat med nya funktionalitet, som ett betatest av meddelandereaktioner och funktioner som ger användarna mer kontroll över inspelningen av ljudmeddelanden. De flesta meddelande- och sociala plattformar vill se till att de har allt problem innan en större appändring rullas ut för alla, så alla har inte möjlighet att interagera med de nya verktygen.

Detta är fallet med en annan ny betafunktion i WhatsApp som nyligen upptäcktes: möjligheten att dela multimediafiler upp till 2 GB i storlek. Enligt WABetaInfo är att skicka större filer nu i mycket begränsad beta och är endast tillgängligt för en specifik grupp av sydamerikanska kunder. Den är kompatibel med Whatsapp beta för Android-versionerna 2.22.8.5, 2.22.8.6 och 2.22.8.7, samt med iOS, och markerar en betydande ökning från den tidigare 100 MB-gränsen.

WhatsApp: uppdateringen kommer på iOS och Android

Om WhatsApps nya filstorleksgräns är allmänt implementerad efter testning, kan det bana väg för andra att ompröva sina gränser för kommunikationsfilstorlek. Gmail, till exempel begränsar det filer till 25MB, men Twitter tillåter en något större begränsning på 1GB. Elektroniktillverkare tillverkar telefoner med avancerade kameror megapixel, som Samsung Galaxy S22, som genererar vackert detaljerade foton och videor. Om bandbredden för överföring av mediefiler finns kvar relativt låg, människor måste fortsätta att hitta alternativa lösningar, som att ändra eller överkomprimera det de skickar. Möjligheten att dela större filer på Whatsapp det kan hjälpa honom att växa sin användarbas.

Vi vet inte om den här funktionen kommer att utökas till andra användare eller kommer att förbli i kraft: det är fortfarande för tidigt. Det verkar dock vara en mer användbar funktion än att kunna svara på meddelanden med tummen upp, ett hjärta eller en gråtande emoji.

Relaterade Artiklar

Back to top button