WhatsApp: en ny typ av bilder som ska upptäckas kommer

Whatsapp framhärdar i försöket att återta fältet på motståndaren Telegram vilket orsakar en ny definition av antagonistens integritetspolicy har tagit 100 miljoner nya användare bara under den senaste månaden.

I hopp om att återvända till tronen experimenterar Facebook-teamet med en uppdatering vid vars epicentrum finns en funktion som få kunde förvänta sig. Det kommer både för Android-plattformen och för iOS-plattformen. Låt oss ta reda på vad det kommer att vara efter analysen av betakoden för appen.

WhatsApp Android och iOS: app i rampljuset med ankomsten av den nya funktionen

Låt oss börja med att säga att det inte kommer att dröja länge innan vi ser den senaste utvecklingen gjord i Menlo Park för WhatsApp på jobbet, det vill säga både självdestruktiva bilder. Ett ämne som knappast kan ifrågasättas ur praktisk synvinkel. Dessa är foton som går ut när en förstörelsetimer har definierats och lämnas efter användarens gottfinnande baserat på några fördefinierade val.

Efter den tidsram som definierats av den person som ansvarar för WhatsApp bilder de kommer att försvinna och lämnar utrymme för ett absolut tomrum som på vissa sätt har något som liknar de tillfälliga meddelanden som introducerades med den senaste officiella uppdateringen. Detaljerna om implementeringen av denna funktion är ännu inte kända och verkar suddiga i vad som verkar vara WhatsApp-planen för en 2021 full av nyheter.

De bilder kan inte sparas i telefonens galleri även om teamet ännu inte har tillhandahållit en skärmdumpningsfunktion som gör innehållet som delas med kontakter helt anonymt.

Ingen kortsiktig tillgänglighet för WhatsApp-funktionen som alla skulle vilja ha. Mer information kommer säkert inom de närmaste veckorna. Under tiden, följ oss för ytterligare statusuppdateringar om den mest följda applikationen någonsin.

Relaterade Artiklar

Back to top button