Whatsapp: en ny rival kommer, den heter Pebble och överträffar alla appar

Whatsapp: en ny rival kommer, den heter Pebble och överträffar alla appar

Efter år av säkerhet måste meddelandeappar som Whatsapp börja skaka. På väg att komma Beeper, ansökan som kommer att samla 15 av de mest använda applikationerna för snabbmeddelanden till världen inom en enda miljö. Vi kommer inte längre att behöva någonting, eftersom allt kommer att vara inneslutet i det.

Den galna idén kommer från Eric Migicovskys sinne, tidigare VD för Pebble smartwatch. Från sin Twitter-kanal tillkännagav han lanseringen av plattformen som kommer att kräva åtminstone debuten en inbjudan att ladda ner och använda.

Whatsapp: apparna som ingår i den nya appen

Bland de troliga applikationerna som kommer att agglomereras finner vi: Det betyder att appen inte bara kommer att integrera de av meddelandenmen också sant affärskommunikationssystem upp till socialt nätverk.

För tillfället kommer vi inte att se WeChat Och Linjemen deras frånvaro kommer att fyllas med iMessage, privilegiet för Apple-användare. Beeper kommer att fungera både via smartphone och via Windows eller Android pc. Låt oss se som ett exempel Mac personlig som en bro (som redan antagits av AirMessage), eller genom en jailbroken iPhone 4s som kommer att skickas till användaren. Den senare måste betala 10 dollar (8,2 euro ungefär) per månads prenumeration.

Eric Migicovsky saknar verkligen inte list. Detta visas av Foto som han själv publicerat på Twitter och som innehåller 50 iPhone 4s redo att levereras. Beeper kan användas på MacOS, Windows, Linux, iOS och Android och snart kommer den också att ha det oundvikliga mörka läget. Vad kan jag säga, hejdå Whatsapp!

Relaterade Artiklar

Back to top button