WhatsApp: en funktion för att återställa raderade meddelanden som studeras

WhatsApp

Alla WhatsApp-användare kan snart njuta av en ny funktion som gör att de kan återställa raderade meddelanden. Men för tillfället är villkoren för denna restaurering ganska vaga.

Snabbmeddelandeapplikationen WhatsApp ger möjlighet att radera meddelanden i konversationer. Det tillåter dock inte att en av dem dyker upp igen om den har raderats av misstag (eller avsiktligt). Åtminstone tillät hon det inte. De senaste iOS- och Android-betaversionerna av WhatsApp (22.18.0.70) innehåller verkligen ett återställningsalternativ.

Endast för meddelanden “raderade för mig”

Som du kan se på skärmdumpen låter en “Ångra”-knapp dig visa meddelandet igen.

whatsapp återställningsmeddelande © Wabetainfo

Observera att som det ser ut så erbjuds det här alternativet endast för “raderade för mig”-meddelanden. Det gäller inte de som är “raderade för alla”.

Vi vet ännu inte hur länge den här funktionen kommer att pågå. Som en påminnelse är radering av ett meddelande som lagts upp i en privat eller gruppkonversation endast möjligt under en timme efter sändningen. När det gäller möjligheten att återställa ett meddelande kan vi alla hoppas att ett system med dubbel validering alltid tillåter en permanent radering.

Den här meddelandeåterställningsfunktionen är för närvarande tillgänglig för vissa betatestare. Det kommer säkerligen att generaliseras inom några veckor.

Källor: Webetainfo 1, Webetainfo 2

Relaterade Artiklar

Back to top button