WhatsApp: en av de mest otroliga funktionerna någonsin

Akta dig för vänner Whatsapp, den mest populära appen i världen trots den senaste tidens stora utvandring mot några av sina konkurrenter. Bekräftad officiellten kommer fungera bland de mest otroliga någonsin och som många väntat på. Tillkännagivandet har legat där i nästan en månad, uppsatt på anslagstavlan Twitter från WABetaInfo. En gruppkonversation på WhatsApp som kommer att gå till historien. Här är detaljerna för de som har tappat bort dem.

WhatsApp: bekräftade ankomsten av stöd för flera enheter

I praktiken, de första dagarna i juni, experterna på WABetaInfo har kontaktats av Will CathcartVD för WhatsappVarför Mark Zuckerberg han ville prata med dem.

Även om de första takterna, skrivna i chatt på en WhatsApp grupp gjorda speciellt för tillfället, de var av tacksamhet för WABetaInfos värdefulla informationsarbete var målet ännu ett annat.

I grund och botten Zuckerberg var inte längre i huden och ville att meddela ankomsten av en av funktioner mer väntar Whatsapp: stödet flera enheter. Det har gått nästan en månad sedan dess och väntan blir mer och mer otålig bland användarna.

Vad kommer att förändras med stöd för flera enheter

Vad kommer att förändrassamspel mellan användare och Whatsapp tack vare stöd för flera enheter? I princip varje konto det kan vara synkroniserad automatiskt över flera enheter. Ett stort steg framåt som andra konkurrerande appar, som Telegram, redan tagit ett tag.

Detta är en fördel inte bara för dem som använder två smartphones för jobbet, men även för de som har installerat Whatsapp på en annan enhet som kan vara PC eller a Läsplatta. På detta sätt chatt historik. Bland annat verkar det som att de jobbar på att garantera stöd för flera enheter även för en enhet som inte har internetuppkoppling i upp till 2 månader. Riktigt galet!

Ett tvivel kvarstår dock: vilken nytta kan de som har en iPadgivet att Whatsapp erbjuder inte endedikerad app?

Stöd upp till 4 enheter och iPad kommer också

Innan korrespondensen slutade, vänner till WABetaInfo de ställde några frågor till Zuckerberg och Cathcart. En av dessa är den mycket eftertraktade Stöd för iPadsom idag saknas.

De två svarade att bl uppdateringar det kommer också att finnas enspecifik app från Whatsapp för iPadOS. Så alla kan dra nytta av framtiden stöd för flera enheter som kommer att vara aktiv för 4 enheter samtidigt.

De andra avslöjanden som ingår i dessa är också intressanta 3 nyheterWhatsapp som Zuckerberg bestämde sig för att avslöja för WABetaInfo.

Relaterade Artiklar

Back to top button