Whatsapp: du var verkligen inte medveten om dessa kuriosa

Whatsapp under de senaste åren har den haft att kämpa med olika plattformar inklusive Telegram eller Signal. Just av denna anledning strävar snabbmeddelandeappen ständigt efter att skapa uppdateringar unik och originell. Uppenbarligen är inte alla uppdaterade på nyheterna, men vi på Tecnoandroid vill göra en inventering av situationen. Låt oss ta reda på kuriosa om appen tillsammans.

Whatsapp: knepen som erbjuds av appen

Hur man anpassar typsnittet på Whatsapp

Meddelanden kan ta en helt annan vändning ändra typsnittet efter din smak. Hur? Välj bara ett ord för att få fram fyra alternativ: fetstil, kursiv, genomstruken, monospace. Eller så kan du skriva det så här: Djärv (* Meddelandetext *), Kursiv (_Meddelandetext_), Genomstruken (~ Meddelandetext ~), Monospaced (“` Meddelandetext “`)

Hur man markerar viktiga meddelanden på WhatsApp

Mycket ofta råkar vi vilja spara några viktiga meddelanden, och därför väljer vi att ta en skärmdump för att hålla sms:et åt sidan. I verkligheten är det dock möjligt att använda funktionen som markerar dem som “viktiga”. Tryck bara och håll kvar meddelandet du vill markera och klicka sedan på “viktigt”.

Hur man ändrar stilen för meddelanden på WhatsApp

Alla vi, å andra sidan, råkade inte visa det inkommande meddelandet för personen bredvid oss. Även för detta lilla dilemma finns det en lösning: vi råder dig att göra det klicka på «aviseringar» och «aviseringar i appen». Här kan du bestämma stilen för meddelandeförhandsgranskningen (eller ta bort den), såväl som ljudet.

Hur man blockerar tillägg till WhatsApp-grupper

Hur många gånger har vi då befunnit oss i grupper skapade av främlingar? 2021 kan vi säkert gå på “konto” och “sekretess”, och säga adjö till oönskade grupper. På så sätt kan du välja mellan vem vi ska lägga till och vem som inte har tillstånd.

Hur man pratar med sig själv på WhatsApp

Kom fram “vid en viss ålder” (så att säga) är det väldigt vanligt att man pratar med sig själv för att hitta en axel att lita på. Och Whatsapp hjälper oss också med detta. Du kan säkert skapa en chatt genom att först skapa en grupp med en person och sedan ta bort den.

Relaterade Artiklar

Back to top button