WhatsApp: du kan äntligen välja den videokvalitet du vill ha

Whatsapp den utvecklas ständigt; först nyligen fick vi veta av WABetaInfo att en funktion för i ‘medel’ är för närvarande tillgänglig på betakanalen. Nu finns det en ännu mer användbar funktion i pipelinen: WhatsApp kan äntligen låta dig välja vilken videokvalitét den kommer att laddas när du skickar en video till någon.

Den nya videouppladdningskvalitetsfunktionen upptäcktes först av WABetaInfo, och även om den inte är aktiv ännu, bekräftar deras rapport att det är jagn bearbetning. Att välja videokvalitet innan du skickar är användbart eftersom det betyder att du kan välja rätt alternativ

Whatsapp: funktionen är ännu inte aktiv

Du kan välja läge ‘databesparing‘att skicka videor så att de är komprimerade och inte använder för mycket data. WhatsApp har redan haft enalternativ för att spara data för samtal i flera år, så det är lite konstigt att det tog så lång tid att få ett riktigt alternativ som användaren bara kan välja för videor.

Du kommer att kunna välja mellan Bil (WhatsApp kommer att upptäcka vilken som är den bästa komprimeringsalgoritmen för specifika videor), Bättre kvalité (WhatsApp skickar alltid videon med bästa möjliga kvalitet) e Datasparare (WhatsApp komprimerar videor innan de skickas).

Detta är för närvarande inte en aktiv funktionalitet och kan därför inte användas i betakanalen för närvarande heller. Det är en funktion som borde komma i framtiden, speciellt eftersom det är en mycket eftertraktad funktion. Vissa människor har inte ens datagränser, de har bara en långsam internetanslutning, och automatisk videokomprimering innebär att både avsändaren kan skicka den snabbare och mottagaren kan ta emot den snabbare.

Relaterade Artiklar

Back to top button