WhatsApp: det här är funktionen som få människor vet att de har

Håll dig bakom alla uppdateringar från Whatsapp det blev riktigt svårt. Verkligen, inte bara varje dag, utan också flera gånger om dagen har han material att lägga ut på Twitter för att informera sin publik om Meddelanden kommer snart, redan tillgänglig på betaversioner släppt av appen Facebook-grupp. Men du kanske har missat en som kommer att förändra hur du använder denna fantastiska applikation. Här är hon fantastisk funktion som få vet att de har.

WhatsApp: en betafunktion som alla har men få vet att de har

Vad ärTILLpp, tack varesenaste uppdateringengör henne meddelandeapp omedelbart en riktig pärla. Många funktionalitet förändrar användarupplevelsen och gör den mer och mer effektiv Och produktiv.

Det är dock många som går miste om en betafunktion vilket å andra sidan lätt kunde Aktivera eftersom den är tillgänglig för de modigaste. Du vet, dessa versioner kan visa sig vara instabila, men tro oss, det är verkligen värt det.

Hur många av er använder WhatsApp webben? En gudagåva för dem som arbetar timmar före dator och tack vare denna lösning kan den säkert svara på meddelanden med tangentbord. Ändå, för att dra nytta av denna versionoriginal app den måste kopplas till Internet annars fungerade det inte.

Få vet det Whatsapp släppte nyligen betaversion för flera enheter. Kan vara aktiveras på väldigt många smartphone. Möjligheten att delta anges i avsnittet som låter oss skanna QR-kod för att länka versionen webb av appen till vår konto.

Vilka är de superhäftiga nyheterna

Först tack vare detta uppdatering vi kan ansluta så långt som 4 enheter samtidigt. Dessutom kommer var och en av dessa att länka till Internet självständigt. I huvudsak kommer det inte längre att vara nödvändigt för den primära smartphonen att vara det uppkopplad.

Få tillgång till detta fantastisk betafunktion det är så enkelt. Först måste du uppdatera WhatsApp tillsenaste versionen. När proceduren har utförts är det bra att följa denna väg:

.

Relaterade Artiklar

Back to top button