WhatsApp: Det finns en helt ny version av den, men den kräver yttersta uppmärksamhet

Facebook är ganska strikt i ämnet WhatsApp anpassning med den enda möjlighet som ges till användaren om valet av ljust tema eller mörkt tema. Världens överlägset favoritapp bekräftas återigen som det föredragna valet för över 2 miljarder användare. Ingen verkar vilja ge upp det men många skulle vilja ha mer frihet. Frihet som skulle kunna uppnås om det inte vore så att det är en formidabel sådan han nackdelar. Akta dig för det nya viruset, här är vad du ska göra.

WhatsApp Pink: Det är ett virus, inte ett gulligt tema att använda för chattar

Under dessa veckor är ett av de centrala teman i oenigheten WhatsApp Rosa, en påstådd ny version av applikationen gjord av Facebook som ökar anpassningsnivån. För användarna finns det en viktig skada som härrör från vad som i verkligheten visar sig vara en kraftfull sådan skadlig programvara.

Länken som skickas för nedladdning av appen laddar faktiskt ner en APK som gömmer sig omedelbart och orsakar en hel rad viktiga problem. Om du måste trycka på länk angav att det är bra att snabbt gå vidare för att eliminera den infekterade resursen på detta sätt:

  • ta bort den rosa versionen från telefonen
  • i fallet med en dold app, kontrollera dess närvaro genom att störa sökvägen
  • koppla bort alla potentiella enheter som är associerade med
  • töm innehållet i din webbläsares cache
  • gå igenom de behörigheter som ges till installerade appar
  • återkalla alla beviljade tillstånd som kan vara misstänkta

På så sätt ska du vara säker. Annars är det rimligt att förvänta sig subtraktion av känslig information inklusive chatt, kontouppgifter, telefonnummer och historiska loggar för delning med kontakter som sparats i adressboken. Var försiktig.

Relaterade Artiklar

Back to top button