Whatsapp: de tre dolda tricken du behövde

Men det är meningslöst att vara mobbare Whatsapp både appen vi använder mest under dagen, den döljer en del knep superintressant som en gång upptäckt kommer att förändra ditt liv. Blev du lite nyfiken? Experter eller inte, vi råder dig att ta en titt på detta lista. Å andra sidan slutar du aldrig lära dig!

Whatsapp: säker på att du kan dessa knep?

Dölj förhandsgranska meddelanden

Alltid har vem som helst möjlighet att bry sig om vår verksamhet genom att läsa inkommande meddelanden på förhandsgranskningen av Whatsapp. Detta kan uppenbarligen irritera mottagaren av meddelandet, men med detta trick blir det inga fler problem. Gå bara till, klicka på Aviseringar och statusfält och sedan vidare. Tyvärr har inte alla den här funktionen. Till de få utvalda, vet att tack vare detta alternativ innehållet i meddelanden banner kommer dold när den interna kameran upptäcker ett annat ansikte än ägarens ansikte i enheten.

Visa och radera mottagna bilder endast i WhatsApp-appen.

Med det här tricket kommer vi att se bilderna och videorna vi fick via appen, uppdelad för olika chattar och grupper. Vi kan välja att sortera dem från de tyngsta till de lättaste, för att eliminera det som tar mest plats genom att hålla nere och ta bort markeringen.

Formatera texten i meddelandena

Denna hemlighet är lite äldre än de andra men aldrig tagen för given. På WhatsApp kan du skriva meddelanden i fetstil, kursiv stil och genomstruken text. Hur? Skriv bara in texten genom att lägga till i början och slutet i Speciella karaktärer. För att du behöver asterisken, för att skriva in orden mellan understrecket och för det du har skrivit lägg till vågen, i sammanfattning).

Relaterade Artiklar

Back to top button