WhatsApp: De nya funktionerna kommer att vara fantastiska

Nya egenskaper verkligen fantastiska kommer för Whatsappappen för snabbmeddelanden Facebook-grupp mest älskade över hela världen. Trots en särskilt kritisk period på grund av besluten och relaterade missförstånd om integritet, verkar WhatsApp ha återtagit mark. Applojalisterna saknas inte och det finns alltid en uppdatering till dem WABetaInfobloggen som förutser vad som finns i testerna i versionerna beta av uppdateringar. Här är alla detaljer.

WhatsApp och det efterlängtade stödet för flera enheter

Oroa dig inte, han bekräftade det Mark Zuckerbergäven på Whatsapp de stöd för flera enheter kommer inom kort. Det kommer att ta ungefär två månader och sedan tillkännagivandet har nästan en redan passerat.

Det maximala antalet synkroniserbara enheter på WhatsApp med bara en konto Sara 4. Dessutom kan huvudenheten inte heller vara ansluten till Internet i två månader. Slutligen, adedikerad app för iPad som kommer att finnas tillgänglig på App Store.

Välkommen till View Once

Som namnet antyder, den Visa en gång är en funktion för Whatsapp som kommer att introducera i tillfälliga meddelanden. Dess egenhet är att de, jämfört med den nuvarande, med detta kan läsas av mottagaren bara en gång. Efter att ha tittat på meddelandet och stängt chatten kommer de att bli automatiskt raderade.

WhatsApp introducerar mer och mer alternativ kan ge tillbaka Integritet till användaren som i vissa situationer inte vill ha i meddelanden stanna kvar i chatt under en lång tid. De genomförbara gränserna per timme, till de tillfälliga, är från 24 timmar till en vecka.

IOS Beta Tester: mindre och mindre straffad

WABetaInfomed anledning av denna korrespondens den Whatsapp direkt med Zuckerberg missade han inte möjligheten att fråga om tjänsten Beta Testare för iOS.

I själva verket hittills användare av det “bitna äpplet” de fortfarande hittar hård och invecklad tillgång till betaprogrammen för Whatsapp för iOS. Nytt är också att Zuckerberg har lovat att chatta med utvecklingsteamet för att hitta en lösning snabbt till detta obehag.

Kortfattat, Whatsapp fortsätter att växa och dessa funktionalitet de kommer att göra meddelandeappen ännu mer användbar Och komplett.

Relaterade Artiklar

Back to top button