WhatsApp Community Home: vad är gömt i den nya betan

Det var ett konstant surr för ankomsten av den nya funktionen Gemenskapens hem nyligen skymtat i den nya betaversionen av WhatsApp för Android-enheter.

Meta-teamet lämnar användarna med kvardröjande andedräkt inför en nyhet som testarna förväntar sig i förväg. Vi har pratat om denna utvecklingsväg ett tag. Ett instrument i en embryonal fas av experiment men redo att pratas om efter noggrann analys av version 2.22.4.1 Android järn och eld av teamet från WaBetaInfo som alltid kom före alla.

WhatsApp Community: vad den ursprungliga versionen av den nya appen döljer

Utvecklingen av den nya funktionen tillåter inte ens de som har säkrat en plats på första raden på testbanan att uppskatta dess egenskaper. Inget nytt ens i betaversionen av appen men ny information framkom från analysen av källkoden extrapolerad av analytiker.

Den nya upptäckten nämner Community Home som avsnittet där grupperna verkar vara kopplade till en specifik WhatsApp-gemenskap. Det är en funktion som kan ses som en containergrupp av andra grupper. Härifrån kan en användare aktivera eller avaktivera vissa funktioner och alternativ samt hantera specifika hanteringsverktyg för enskilda grupper och huvudgruppen. Det är lätt att förstå hur detta alternativ ger gott om utrymme för administratörer.

Vi vet fortfarande inte när den nya funktionen kommer att släppas officiellt på mobilmarknaden. Från samma konstruktioner rapporterar vi att ytterligare två stödspråk också har lagts till och mer specifikt domalo och arameiska. Med dessa är språken som stöds av appen nu över 40.

Relaterade Artiklar

Back to top button