WhatsApp: Codancons rapporterar appen till integritetsgaranten

Det var länge sedan Whatsappappen för Facebook-grupp som fortsätter sin framgång i världen av direktmeddelandehan fick inte folk att prata negativt om sig själv i ämnet Integritet. Men nu verkar det inte gå bra för företaget som i själva verket ligger inblandade i en möjlig framtid”mega grupptalan“. I princip fortfarande problem för Whatsapp Därför att backup av chattar. Denna gång för att rapportera appen till Sekretessgarant var det Codacons.

WhatsApp: rapporterad av Codacons till integritetsgaranten för chattbackup

Vad är problem utlösare av Whatsapp som att störa en klagomål av Codacons till Sekretessgarant? För att tydligt och precist avslöja detta är föreningen själv som uttalade:

“”.

Företaget till Facebook-grupp som i åratal nu klarar och följer Whatsapp det bara ser ut så inte tillåta till användare av avaktivera de Standard backup av chatt. Problemet är att användarna inte vet om detta begränsning. Motivationerna? Enligt Whatsapp “”.

Här är hon klagomål effektiv av Codacons till Sekretessgarant mot denna politik Whatsapp vilket skadar frihet av användaren som prenumererar på snabbmeddelandeappen:

“”.

Relaterade Artiklar

Back to top button