WhatsApp: Bli en avatar under videosamtal

Whatsapp sakta men stadigt förbättrar användarupplevelsen. Nyligen har företaget beslutat att satsa allt på avatarnågot som verkligen är reviderat och reviderat för dem som äger en Samsung eller en Apple-enhet.

WABetaInfo har samlat lite information om detta nya alternativ. Tillåter användare att byta till en anpassad avatar, i stil med Memoji eller Bitmoji, under videosamtal. Detta innebär att människor kommer att kunna använda alternativa avatarer istället för att använda sitt ansikte eller profilbild under ett samtal. Funktionen har varit under utveckling sedan mars.

Tyvärr finns det inte mycket information eller bekräftelse. Det kommer att finnas ytterligare ett alternativ som låter dig trycka på en knapp, som redan är synlig för vissa användare men fortfarande inte fungerar.

WhatsApp redo att lansera nya avatarer för att förbättra användarupplevelsen under videosamtal

Emoji-baserade animerade avatarer är definitivt en förbättring av användarupplevelsen under ett videosamtal på WhatsApp, för Integritet eller helt enkelt visa sig på ett annat sätt. Huvudfrågan är om dessa avatarer kommer att finnas med 2D eller 3D. Hur som helst, vi misstänker att den första satsen avatarer kommer att vara ganska grundläggande med en begränsad uppsättning alternativ och minimal anpassning.

Lägg till ankomsten av dessa avatarer till högen av nya funktioner som WhatsApp redan har i lager, inklusive möjligheten att skapa trådar med chattar för versionen Skrivbord. Dessutom kan betaversionen av skrivbordet snart introducera ett oskärpa verktyg i den interna bildredigeraren som sågs på betaversionerna av Android och iOS i år. Den finns dock ännu inte i de stabila varianterna.

Relaterade Artiklar

Back to top button