WhatsApp besegrade: här är den mest nedladdade meddelandeappen i januari

Nederlaget för Whatsapp kom inte fram i gryningen av 2021. Förändringen av dataintegritetspolicyn gladde inte de många användare som på ett helt rimligt sätt har riktat sin uppmärksamhet någon annanstans.

För januari månad talar uppgifterna för sig själva och ramar in en situation där appen för grönt meddelande är sensationellt förlorad. Från två miljarder användare går du ner flera steg för att leverera segern till en annan lika känd rival. Här är vad det är den mest nedladdade appen första delen av detta år.

Adjö WhatsApp: många lämnar men det finns de som firar

Att sjunga seger inom området integrerade snabbmeddelanden plattform är Telegram. Fortfarande okänd för många trots sin sublima popularitet, har den blivit en strimma av hopp för en konfidentiell kommunikation i alla dess former.

Dess framgång beror på de anpassningar som tillämpas på grafiken såväl som på funktionerna som tillhandahålls av Pavel Durov, ryssen som designade den genom att spåra WhatsApp-alternativen och optimera systemen för att göra dem lämpliga för användaren.

Ansökan leder till en hejdå WhatsApp motiveras av den höga integritetsnivån som föreskrivs i kommunikation mellan användare. Meddelanden samt samtal, videosamtal och alla mottagna och överförda filer är hemliga. Allt mycket snabbt tack vare de kraftfulla servrarna och alla inkräktaresäkra, så mycket att inte ens utvecklare kan komma åt data.

Talet som tidigare hållits kan inte rapporteras som sådant för WhatsApp sekretess som lider av stora brister. Enligt vad som framkom från en nyligen genomförd undersökning av 63 miljoner Telegram-nedladdningar i januari 2021 för en extra volym motsvarande en faktor 3,8 jämfört med föregående år. WhatsApp är också slagen av TikTok som ligger tvåa med nästan 62 miljoner nya installationer.

Relaterade Artiklar

Back to top button