WhatsApp: avskedet är en fråga om dagar efter det viktiga beslutet

Från nästa 15 maj 2021 tillgång till plattformen Whatsapp kan utgöra ett problem för flera användare som tvingas överge chattarna för alltid och alla funktioner som beviljats ​​av Facebook. En riktig jordbävning är på väg att drabba ett företag som bryr sig illa om sina användares integritet genom att införa nya tvivelaktiga villkor som ingen vill underkasta sig. Här är vad som kommer att hända.

WhatsApp-skandal: adjö-appen efter det fruktansvärda beslutet

Ett fruktansvärt beslut att omdefiniera de som kommer att träda i kraft under de kommande dagarna. Skyldigheten att dela data med Messenger och Facebook är inte tilltalande för användare som är villiga att utvärdera Telegram- och Signalalternativen.

Beslutet att förlänga de villkor som ställdes den 15 februari med ytterligare två månader hade bara effekten av att utvärdera alternativen. Användare reser gärna med Telegram som hittills har samlat hundratusentals användare efter beslutet.

Innan det definitiva övergivandet gjorde Facebook sitt yttersta för att bekräfta det faktum att alla meddelanden skyddas av kryptografi och att ingen, inklusive han själv, kan gå i förbön för a priori eller a posteriori samtal. Trots detta verkar många ha väldigt tydliga idéer och det kommer alltid ett ökande antal aviseringar om nya vänner som läggs till i tävlingen.

Bortsett från detta är det användbart att notera hur WhatsApp-uppdateringar har inte slutat under perioden, efter introduktionen av det nya backupalternativet som gör att du enkelt kan överföra diskussioner och delat innehåll mellan Android- och iOS-enheter.

Vilken sida står du på? Berätta för oss din genom att kommentera nyheterna och följa oss för ytterligare förtydligande.

Relaterade Artiklar

Back to top button