WhatsApp Audios Update: Vad du ska göra om du inte ser knappen Accelerated

Efter år av väntan, WhatsApp slutligen omfattar möjligheten att snabba upp ljudet och spela dem med 1,5X eller 2X hastighet. Med denna funktion är det möjligt att läsa röstmemon snabbare, vilket sparar tid när du lyssnar på ljudmeddelanden från andra kontakter, eller dina.

I teorin, denna funktion är redan tillgänglig för alla appanvändare, men verkligheten är att vissa personer som använder WhatsApp ännu inte har fått den här funktionen. Om detta är ditt fall kommer vi att ge dig några tips som du kan tvinga fram utseendet av WhatsApp-ljudaccelerationsfunktionen, så att du kan njuta av den här funktionen så snart som möjligt.

Alternativet att snabba upp ljud på WhatsApp.

Ladda ner den senaste versionen av WhatsApp

Alternativet att snabba upp ljudet introducerades nyligen i den stabila versionen av appen. Därför är det första du ska göra att ladda ner den senaste tillgängliga versionen av WhatsApp på din mobil.

Om du har en Android-mobil kan du ladda ner WhatsApp via Google Play Store. Om du är en iPhone-användare kan du göra detta via App Store.

Google Play | WhatsApp Messenger App Store | whatsapp Messenger

Starta om appen

Om du har installerat den senaste versionen av programmet och du fortfarande inte ser alternativet att snabba upp ljudet, kan det vara en bra idé att göra det att starta om.

Det finns flera sätt du kan göra detta på, men det mest effektiva är att tvinga att stanna och till radera cachad data lagras av appen – oroa dig inte, du kommer inte att förlora någon typ av data eller information när du gör detta. För att göra det, följ dessa steg:

  1. Öppna inställningsappen på din Android-mobil.
  2. Gå till avsnittet “Applikationer” och tryck sedan på “Alla applikationer”.
  3. Hitta WhatsApp och tryck på appen.
  4. Tryck på “Tvinga stopp” och sedan på “Rensa cache”.

Installera betaversionen

Och om inget av ovanstående fungerade, är det sista alternativet att installera whatsapp betaför att få de senaste funktionerna i applikationen innan den officiella lanseringen.

För att göra detta behöver du bara gå till betasidan och registrera dig ladda ner appen via Google Play som du brukar.

När du installerar betaversionen, senaste funktionerna i appen kommer att finnas, inklusive möjlighet till snabba upp ljudet.

När du har följt de angivna stegen och du redan har möjlighet att snabba upp whatsapp-ljudallt du behöver göra är att börja spela en röstanteckning – din eller en annan kontakts – i en chatt, och tryck på knappen med texten “1X” för att växla mellan de olika hastighetsnivåerna som erbjuds av appen.

Relaterade Artiklar

Back to top button