WhatsApp: Att ta reda på vem som blockerade vårt nummer är enkelt med det här tricket

Bland de bästa WhatsApp-trick i omlopp en av de mest populära är verkligen den som är relaterad till möjligheten att ta reda på vem som blockerade oss i chattar. En obekväm situation som bara kan hanteras genom att implementera ett mycket specifikt förfarande som kräver lite tid och inga kostnader. Låt oss se hur du gör det med några få klick på vår smartphone.

Hur man tar reda på vem som blockerade vår kontakt på WhatsApp

Det räcker med en trivial anledning för att lämna en kontakts vänkrets. Det räcker med ett bråk, en digital tjafs eller ett feltolkat ord för att skäras bort. En situation som ofta presenterar sig med attraktiv enkelhet.

Med samma enkelhet kan vi komma till rätta med denna urgamla situation. Vår vän kommer aldrig att berätta för oss, men det finns en reell möjlighet att vi kan träffas igen blockerad på WhatsApp.

Ett av sätten att ta reda på om du har blivit blockerad är att kontrollera kontaktens status. Med tanke på hans senaste tillgång kommer vi att kunna ta reda på när han senast anslöt och sedan analysera situationen i detalj. Om kontakten kom in en minut tidigare men inte har svarat på flera veckor kvarstår tvivel.

En annan sak att göra är att överväga WhatsApp-profilbilden. Om detta sällan ändras eller visar den vanliga anonyma bakgrunden som utvecklaren vill ha, är sannolikheten att vårt nummer inte finns i hans adressbok stor. Detta markerar en viktig ledtråd som kompletteras med det faktum att de grå eller blå dubbla bockarna inte visas när du skickar något meddelande.

Sista utvägen förblir samtalet. Något som du normalt inte skulle göra men som används för att verifiera blockeringsstatusen för en kontakt. Två tillfälligheter kan representera ett faktum och vanligtvis har de aldrig fel.

Relaterade Artiklar

Back to top button