WhatsApp: att spionera på pojkvänner har aldrig varit lättare, den …

Gör det indikator ljus inom en applikation som t.ex Whatsapp det är inte längre möjligt som det var förr. Faktum är att efter klagomål från många människor, snabbmeddelandejätten som inte hyser någon annan form av konkurrens än den Telegram de senaste åren har han kunnat utrota all cancer som kommer från spionagevärlden.

Om någon var omedveten om det, kunde WhatsApp först spioneras på med alla sina konversationer av vissa olagliga tredjepartsapplikationer. Nu är denna praxis inte längre möjlig eftersom ingen av applikationerna i fråga är mer funktionella som de brukade vara. Många saker har förändrats och av denna anledning kan WhatsApp nu vara en 100% säker applikation. Det finns flera ord från människor som skulle ha hittat ett program som kan spionera på vem som helst lika. Självklart måste vi kontextualisera allt eftersom applikationen i fråga inte är påträngande och invasiv som de andra från det förflutna.

WhatsApp: med denna nya applikation är det möjligt att förklara vilken person som helst inom plattformen

Ingen hade tänkt det sista testet för att kunna spionera på WhatsApp, som består av en tredjepartsapplikation. Vi pratar om anteckningsappen Vad är Trackersom är tillgänglig på webben i apk.

Genom att ladda ner denna applikation på din smartphone kommer det att vara möjligt att välja en eller flera personer att spionera på under dagen. Du kan dock bara få en underrättelse omedelbart när personen som spioneras på bestämmer sig för det ansluta till WhatsApp eller till logga ut. I slutet av dagen kan du också hitta en komplett rapport med alla exakta tider.

Relaterade Artiklar

Back to top button