Whatsapp: årets bästa nyheter kommer med uppdateringen

Whatsapp det är en kontinuerlig utveckling med ankomsten av nya funktioner som försöker sätta utvecklaren i ett bra ljus inför Telegrams allmakt som den senaste månaden har fått ungefär 100 miljoner användare. De trogna i applikationen från Facebook har inte smält införandet av de nya villkoren i policyn som påverkar integritet. Många har gett upp men många andra förbereder sig för att välkomna nyheten som kommer med det opublicerade speciell uppdatering. Här är vad som förväntas under de kommande veckorna.

WhatsApp försöker KO Telegram med den nya funktionen som kommer

Menlo Park-teamet lovar men kämpar för att återgå till tidsschemat för utgivningen av de nya applikationerna. Men i det här fallet är det nödvändigt att göra ett drag för att återhämta mark på motståndarna. I ett försök att vinna användarnas förtroende och övertyga gamla prenumeranter att stanna, föreslår han sig själv med nyheten av meddelanden “Läs senare“.

Som kan förstås av ordalydelsen av själva funktionen är detta ett alternativ som låter dig skjuta upp läsningen meddelanden vid det mest gynnsamma ögonblicket. En sorts funktion som försöker replikera Telegram-stiftens gärningar i chattar och grupper med meddelanden som bevis.

Den här gången kommer vi att ha möjlighet att använda det här alternativet för att hämta ett viktigt meddelande som ännu inte har lästs. För att dra nytta av det, håll bara ned den intressanta chatten och välj “läs senare”. På så sätt kommer meddelandet att “nålas” för att inte gå vilse i chattarna. Vi kan enkelt återställa det senare. Den nya funktionen kommer faktiskt att ha en riktig sektion inom WhatsApp.

Under tiden, hypotesen om integration av samtal och videosamtal på WhatsApp Web samt användningen av de nya accessbiometriska funktionerna för PC-versionen. Vi kommer att uppdatera dig med tanke på ytterligare nyheter som kommer under de kommande dagarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button