WhatsApp arbetar med nya inställningar för ljudmeddelanden

Whatsapp har infördes där möjlighet från förändra uppspelningshastigheten för ljudmeddelanden i maj i år. När du tittar på långa röstanteckningar kan du öka hastigheten på fortplantning till 1,5x eller 2x. WhatsApp arbetar nu med att lägga till samma funktionalitet till ljudkommunikation.

Du kanske undrar vad jag ljudmeddelanden. När en röstanteckning vidarebefordras till en annan chatt blir den ett ljudmeddelande. För närvarande är det inte möjligt att påskynda uppspelningen av ett ljudmeddelande eftersom lämplig knapp inte visas.

WhatsApp slutar inte, utvecklingsteamet fortsätter att uppdatera appen

WhatsApp arbetar med att tillhandahålla funktioner för fart från fortplantning till ljudmeddelanden, så detta kan ändras snart. Funktionen upptäcktes av WABetaInfo i den senaste betaversionen av Whatsapp för iPhone. Det kommer bara att vara en tidsfråga innan WhatsApp börjar testa den här funktionen i ett framtida betaversion från Android.

Trots att det är ett enkelt tillägg till ett befintligt verktyg är WhatsApp känt för att ha kontorsarbetare av tid till att testa de nya egenskaper, så det kan ta lite tid innan jag kontroller av fart läggs till i ljudmeddelanden på din Android-telefon.

Det skulle det också vara underbart att se WhatsApp inkludera en funktion som tillåter användare att sakta ner där fart uppspelning, vilket kan vara användbart för personer som har svårt att lyssna på dem.

WhatsApp står också arbetssätt på en serier från ytterligare egenskaper, såsom möjligheten att dölja din “Sista åtkomst”-status från särskilda kontakter, en omdesignad kontaktinformationssida och till och med P2P-betalningsfunktioner.

Relaterade Artiklar

Back to top button