WhatsApp är på väg att starta videosamtal

WhatsApp har aldrig förlorat sin position som det föredragna verktyget för att kommunicera meddelanden. Men det är också sant att det aldrig har legat i framkant när det gäller innovation. De har alltid föredragit att gå bakom andra men säkert. Med andra ord, lansera inte nyheter för att lansera. Det är faktiskt av denna anledning som VoIP-samtal tog så lång tid att nå whatsapp när tävlingen redan hade använt dem i månader . Det är därför det är delvis förvånande att videosamtal kommer så snabbt, även om ärligt talat har Facebooks köp av WhatsApp gett det en rest som det kanske inte hade tidigare.

Naturligtvis tysk blogg där bilderna publicerades bekräftade inte att videosamtalen kommer omedelbart, även om de antyder att de är väldigt nära . Versionen av dessa skärmdumpar är 2.12.16.2 och den nuvarande versionen av WhatsApp för iOS är 2.12.12.

Flera spår

Även om det här bara är två bilder, har vi flera ledtrådar om vad denna nya WhatsApp-videosamtalstjänst verkligen kan vara. Det första som fångar vår uppmärksamhet är att vi kommer att se miniatyren av vår bild, det vill säga vad vår samtalspartner ser, längst ner på skärmen.

Där ser vi också en normal meny för alla videosamtalsapplikationer. Med andra ord, möjligheten att byta kamera, från framsidan till baksidan, och knappen för att stänga av mikrofonen så att den andra personen inte hör oss . Dessutom är det också känt att dessa videosamtal kan göras via WiFi-nätverk eller mobildatanätverk. Vi måste naturligtvis vara ganska försiktiga med det sistnämnda eftersom ett videosamtal kan komma lite i vägen för oss när vi kollar hur mycket vi har spenderat från vår taxa. Det är med andra ord inte jämförbart med data som används av ett VoIP-samtal.

För nu måste vi bara vänta på att WhatsApp bestämmer sig för det eller på att den här nya funktionen kommer. Det är inte heller uteslutet att den når Android först, sedan iOS eller vice versa. I detta avseende har WhatsApp alltid varit lite förvirrande.

Källa: MovilZona .

Det här kanske intresserar dig…

  • Facebook ger Flash ytterligare en pinne
  • ToolWiz Photos, en Android-applikation för att skydda dina foton

Relaterade Artiklar

Back to top button