Whatsapp: appen kommer nu även att låsas upp genom att skanna ögon, fingeravtryck och ansikte

Whatsappden mest kända meddelandeappen i världen, fortsätter sin resa mot vägen till framsteg. Efter att ha introducerat upplåsning genom fingeravtryck och koder, lägger den därför till nya funktioner. Användare kommer nu att kunna komma åt sina chattar via skanning av ansiktet eller till och med genom ögat. Läs vidare för att upptäcka alla nyheter om applikationen.

Whatsapp: applikationen uppdateras med stora nyheter

År 2021 kommer användningen av Whatsapp att innebära länkning av individens konto genom att skanna QR-kod. På så sätt får du biometrisk tillgång till kompatibla enheter som t.ex valfri extra säkerhetsnivå.

WhatsApp uppgav det på enheterna Äpple med iOS14 kommer användare att kunna använda Tryck på ID eller Face ID. Android-telefoner å andra sidan kommer att kunna använda

Nyheten kom vid en ganska svår tidpunkt för Whatsapp, som såg sig som huvudpersonen i en motreaktion på användarnas integritet och den efterföljande studien av nya villkor som skickades i början av månaden.

, betonade företaget i sitt uttalande med hänvisning till den nya biometriska åtkomstfunktionen. , han sa.

I slutet Eerke Boitenprofessor i datorsäkerhet vid De Montfort University, sa att han hänvisade till Whatsapp: Faran undkom knappt, åtminstone den här gången!

Relaterade Artiklar

Back to top button