WhatsApp: Användare reagerar på nya meddelanden efter uppdateringen

Användare prenumererar på Whatsapp de reagerar på ett helt positivt sätt på den nya strukturen som ges för chattmeddelanden. Facebook-utvecklaren funderar på att installera en ny uppdatering som snart kommer att landa på enheterna till Android gröna roboten från iOS. Reaktionerna på meddelanden syftar till att göra utvecklingen av konversationer enklare och mer populär, nu avlyssnat av WaBetaInfos förlorade team som först spred nyheten om den kommande nyheten. Låt oss ta reda på vad det är.

WhatsApp-meddelanden ändras med ankomsten av den nya appuppdateringen

Intresset för WhatsApp går aldrig ur modet, än mindre efter den aviserade ankomsten av en ny funktion som just nu testas för användare av det stora bitna äpplet Cupertino. Systemet med reaktion på meddelanden kommer att lånas från Facebooks sociala upplevelse, där 7 smileys kommer att kunna uttrycka olika känslor utan att behöva svara muntligt eller skriftligt som är brukligt i vår tid.

På detta sättWhatsApp-uppdatering kommer att försöka effektivisera antalet meddelanden i privata och gruppkonversationer. Källan avslöjar också hur den här nya funktionen fungerar genom att sammanfatta följande:

  • du kan använda vilken emoji som helst
  • reaktionerna är inte anonyma, deltagarna i konversationerna kommer därför att kunna veta vem som skickat reaktionen på ett specifikt meddelande

Detta är helt klart en urversion som inte gör anspråk på att bli definitiv och homogen för alla kategorier av enheter. Under tiden angående WhatsApp Android teamet som beviljade användningen av de nya bubblorna förbereder sig för en iOS-portering i syfte att göra appens användargränssnitt mer modernt och fängslande. Möte vid nästa uppdatering med alla förväntade nyheter.

Relaterade Artiklar

Back to top button