WhatsApp: användare i riskzonen på grund av en bluff som tömmer kontot i …

Whatsapp det är definitivt en berömd applikation. Just på grund av den popularitet som utsträcks till miljarder användare runt om i världen är den konstant katalysator för bedrägerier som riskerar att utsätta en stor del av den digitala befolkningen i allvarlig risk. Det senaste larmet rapporterades av flera användare i relation till en fara relaterad till rabattkoder av de stora internationella märkena av elektronik och kläder. Man får ta med en nypa salt vad som står i chattarna. Här är vad som rapporteras.

WhatsApp: användare lurade av falska presenter och obefintliga kuponger

Fara lurar för användare som alltid observeras av experthacker. Ett meddelande meddelar 250 euro rabatt som du fritt kan använda för att slutföra dina köp från ,.

Innan användarna får den eftertraktade rabattkoden måste användarna fylla i ett formulär. Här ska du ange allmän information och detaljer som adress, IBAN-kod och löpande konto. De är allt som en gång avslöjats kan användas av skurkarna för att genomföra kriminella planer. Du slutar med aktiva betaltjänster eller ännu värre, varför vi rekommenderar att du rapporterar händelsen till myndigheterna och blockerar avsändaren, var noga med att inte vidarebefordra samma meddelande till dina kontakter. Rabattkoder är bara gudar falsk.

Ingen ger något för ingenting och det här senaste avsnittet är ännu ett bevis. Under tiden har datumet för godkännandet av de nya villkoren för användning av applikationen passerat, medan situationen relaterade till hackerattacker med en vänprofil som vi pratade om i inlägget som anges i föregående länk blir allt mer beklagligt.

Relaterade Artiklar

Back to top button