WhatsApp: äntligen har den mest användbara funktionen av alla kommit

whatsapp-äntligen-kom-multi-device-funktion

Det tillkännagavs i början av sommaren, vilket gör en hel del rykten bland fans av Whatsapp, världens mest populära app för snabbmeddelanden. För att avslöja genomförandet av detta Rotation det hade varit rätt Mark Zuckerberg till vänner och kollegor. Men nu detta fungera har äntligen kommit. Anses mest användbar absolut för Whatsapplåt oss ta reda på vad det är och varför det kommer att revolutionera användningen av applikationen.

WhatsApp: stöd för flera enheter har kommit

Det finns flera smartphone som idag redan fått den efterlängtade nyheten för Whatsappden stöd för flera enheter. Som alla minns, den Facebook-grupp tillåtit användning av chattar med samma konto endast på en annan enhet genom dess webbversion och om den huvudsakliga var ansluten till internet.

Med ny funktion av stöd för flera enheter 2.0definierad av, kommer du att kunna länka till din Whatsapp så långt som fyra enheter samtidigt utan att den ena nödvändigtvis är ansluten till datanätet för att få den andra att fungera.

I princip alla kommer att utnyttja sina egna förbindelsesjälvständig genom att komma åt chatt individuellt. Detta är en intressant milstolpe för Whatsapp. Men det finns fortfarande en mullvad att övervinna. Låt oss ta reda på vilken.

Den nya funktionen testas fortfarande

Tyvärr dock detta funktionalitet det är ännu inte tillgängligt för alla användare med ett konto Whatsapp aktiva. Faktum är att de som har implementerat det på sin smartphone, och därför på alla ägda enheter, beror på att de har gått med i beta-testprogram.

Förfrågan var meddelas till dessa användare vid deras första åtkomst till webbversion av appen. Genom att acceptera kunde de passa in bland de betatestare av detta helt ny funktion.

Hittills vet vi inte näruppdatering som innehåller stöd för flera enheter 2.0 kommer att genomföras på ett sådant sätt officiell till alla. Det verkar dock som att tiden “x” inte är långt borta. Det är tydligt att många tafsar för detta fungera mycket användbart som kommer att ändra sättet att använda Whatsapp.

Under tiden har en ny skugga fallit på Integritet från Whatsapp uppmärksamma flera användare för att förstå de verkliga farorna.

Relaterade Artiklar

Back to top button