Whatsapp: äntligen är det möjligt att läsa även de meddelanden som har raderats

Låt oss inse det, alla bryr sig om att läsa på SMS Whatsapp precis skickat av den andra användaren. Speciellt när det kommer till personen du är särskilt intresserad av. På en bråkdel av en sekund börjar du tänka på alla möjliga hypoteser som gömmer sig under den skriften, för det mesta föreställer du dig konversationer efter din smak. Tja, tack vare detta lura tankar kan bli verklighet och inte stanna kvar i chattens slingor.

WhatsApp: hur återställer man raderade meddelanden?

Väldigt ofta på Whatsapp händer det att man gör fel när man skriver ett meddelande och för detta raderar man sms:et direkt, när det i verkligheten bara skulle räcka att rätta till det. Detta framkallar en obeveklig nyfikenhet hos den andra användaren. Men det finns en lösning och den finns i vissa app som den vi kommer att prata om nedan. Hans namn är WABox, och när du väl har laddat ner på din smartphone behöver du bara godkänna tillståndsförfrågningarna som rör kopplingen av ditt WhatsApp-konto till den ovannämnda appen.

Vid denna tidpunkt, efter ankomsten av ett chattmeddelande, oavsett om det är en text, en video eller ett foto, kommer WABox-appen att spara allt automatiskt i sin databas. Det vill säga, även om avsändaren på andra sidan telefonen bestämmer sig för att radera det han skickade till dig, kan du återställa allt från appen i fråga.

Men det stannar inte där, för WABox tillåter dig också rensa WhatsApp-minnet, från skapa emojis eller specialbokstäver att skicka till dina kontakter, samt även ladda ner kontaktstatus.

Relaterade Artiklar

Back to top button