WhatsApp: 2021 har stora överraskningar, en har redan kommit med smyg

Facebook är dåligt hantera relationer med användare efter glidningen i integritetssektorn med den nya policyn för Whatsapp. Menlo Park-teamet hoppas i alla fall kunna återställa felet så snart som möjligt med början från de opublicerade uppdateringar av appen som under året kommer att erbjudas för både Android- och iOS-användare och Desktop-versionen.

Utvecklarens löften om det nya ansiktet som ska ges till applikationen kommer med största sannolikhet att hållas som vi har varit vana över tid. Målet är alltid detsamma, det vill säga att göra det svårt för rivalerna Telegram och Signal som nyligen har utnyttjat ledningens lätthet. Här är vad som kommer och vad som redan har kommit som en överraskning för alla.

WhatsApp: många nyheter kommer med en som redan har distribuerats och gått obemärkt förbi

För att råda bot på förlusten av användare planerar meddelandetjänsten med miljarder prenumeranter att blanda om korten i spelet för att leverera en mängd funktioner till sina användare. För tillfället den som gäller anpassning av bakgrunder som inte gäller globalt utan kan tillämpas individuellt för varje chatt. Vid det här laget finns det fortfarande tre av dem som det har pratats om men som fortfarande är en chimär.

Den första WhatsApp-funktionen som kommer är den för stöd för flera enheter genom vilket vi kommer att ges tillstånd för samtidig användning av en enda profil på flera enheter. Vad som redan är möjligt med Telegram men förnekat med appen gjord av Facebook. Den fasta gränsen kommer att vara 4 enheter.

Funktionen är också på gång Läs senare tack vare vilket det kommer att vara möjligt att fixa meddelandet i spetsen för chatten på samma sätt som Telegram. På detta sätt kommer vi att kunna läsa den vid det mest lämpade ögonblicket genom att ha ett överläggsfönster i konversationen.

Slutligen kommer vi att finna i hand genomförandet av WhatsApp webbsamtal och videosamtal att användas via mikrofon eller webbkamera på Desktop-plattformen i vår ägo. Säkert bekvämt som en funktion med tanke på att det här alternativet för närvarande nekas oss och ger exklusiv användning av telefonen.

Relaterade Artiklar

Back to top button