WhatsApp: 2 mer eller mindre användbara nyheter kommer snart

Whatsapp nu verkar det ha blivit ostoppbart. Fortsätta att förnya sig inte bara i hans funktionalitet Och tjänstermen som vi kommer att se i den här artikeln också estetiskt. jag är verkligen det finns två nyheter till testerna av Whatsapp. En, mycket användbar, är mycket efterlängtad av användarna. Den andra är å andra sidan bara estetisk, men du kommer att gilla den ändå.

Att avslöja dem ännu en gång är våra vänner från WABetaInfo som alltid lyckas ta reda på vad WhatsApp har i beredskap för sina användare. Det handlar inte om uppdateringar öppen för alla, men endast och exklusivt för Beta-testare. Låt oss tillsammans se dessa två innovationer som introducerades i WhatsApp Beta-uppdateringen till version 2.21.11.5.

WhatsApp är den nya versionen av kontaktikonen

Den här gången, istället för att omedelbart prata om den mest användbara funktionen, vill vi börja med den som gäller grafik av appen. Det kan verka som en bagatell, men det är alltid detaljerna som gör skillnaden och i en app som Whatsapp skapa en viss harmoni i bruk.

Av vad som kan ses med den nya versionen 2.21.11.5 Beta, har WhatsApp beviljat sig själv en restyling. De kontakter ikon bakgrundsfärg som standard i versionen mörk. I huvudsak är dessa de vars kontakter inte använder deras personliga foto.

whatsapp-uppdateringar-wallpaper-contact-ikon

Google Drive och den nya uppdateringen kommer för chattbackup

Den andra nyheten, som istället rör en aspekt funktionellföreskriver införandet av end-to-end-kryptering för säkerhetskopiering chatt WhatsappGoogle Drive. Detta är ett helt förnyat system som kommer att garantera användarna återställning av Lösenord och visning av krypteringsnyckeln a 64 tecken.

whatsapp-uppdateringar-google-drive-64-tecken

Kort sagt handlar det om två nyheter riktigt nice: mycket mer estetiksom säkerligen inte kommer att förändra användarnas liv, medan den andra med en funktion användbar och verkligen uppskattat.

Vi vet fortfarande inte när detta uppdatering kommer att göras tillgänglig av Whatsapp för alla. Appen för Facebook-grupp den väntar vanligtvis den tid som krävs för att förstå stabiliteten hos de nya funktionerna som ska introduceras.

Relaterade Artiklar

Back to top button