WeWork, minns du? Med WeCrashed-serien ser Apple TV+ tillbaka på motgångarna med uppstarten

Vi kraschade

Apple avslöjar den första trailern för WeCrashed-serien, inspirerad av en sann historia och snart kommer att sändas på Apple TV+
.

Serien återbesöker verkligen det amerikanska företaget WeWorks motgångar och dess vd Adam Neumann.

Vi kraschadeserien inspirerad av WeWork

Apple har aktivt förberett lanseringen av sin nya serie i några månader nu. Vi kraschade. Innehåll exklusivt för Apple TV + uppenbarligen, som ser tillbaka på “the WeWork-affären”, denna amerikanska start-up som grundades 2010 och specialiserade sig på coworking, som framför allt hade genomfört en massiv uppsägning av sin personalstyrka, för att inte tala om den av dess P .-DG .

Man bör komma ihåg att företaget värderades till 47 miljarder dollar i januari 2019, innan det kollapsade till “endast” 8 miljarder dollar i oktober samma år, felet (bland annat) av en osäker ekonomisk modell och på Adam Neumanns livsstil .


Något att inspirera skaparna av Apple, som snart kommer att erbjuda oss Vi kraschade, en serie som kommer att hitta Anne Hathaway i rollen som Rebekah Neumann och Jared Leto i rollen som hennes man, Adam Neumann. En fiktion inspirerad av en sann historia där Jared Leto porträtterar en nyckfull VD, med en gurus falska luft.

Kom ihåg att trots motgångarna för sitt företag hade Adam Neumann lyckats få in ett avgångsvederlag på cirka 1,7 miljarder dollar. Det återstår att se nu om denna nya serie, som är baserad på två Oscarsbelönade skådespelare, kommer att lyckas skapa evenemanget. Första inslaget av respons den 18 mars, då första avsnittet sänds.

Apple TV+ recension: katalog, pris, gränssnitt… har Apple framgångsrikt tagit sig in i videoströmningsvärlden?

Techjättarna kunde inte missa möjligheten att ta marknadsandelar inom SVoD-sektorn. Efter Amazons Prime Video lanserade Apple sin egen videoströmningstjänst, Apple TV+, den 1 november 2019.
Läs mer

Källa: Apple-TV

Relaterade Artiklar

Back to top button