Webbplatser för att ladda ner gratis teman för Google Chrome

Hur kunde det vara annorlunda, Chrome webbutik är officiella webbplats där vi kan få gratis teman för google chrome.It bör därför vara den första referenswebbplatsen som hittar ett tema att anpassa vår webbläsare med. Den har en stor samling ämnen organiserade efter kategorier och på vilka vi kan filtrera de högst betygsatta av användarna själva.

Andra webbplatser med gratis teman för Google Chrome

Chromium-teman

En webbplats helt tillägnad att erbjuda teman för att anpassa vår webbläsare Google Chrome och därför har den en stor samling teman. Precis som i Chrome Store är det möjligt att söka efter ämnen med nyckelord eller att filtrera sökningar efter kategorier. Chrome-teman har alla teman organiserade i 16 olika kategorier som djur, fordon, tecknade filmer, spel, kändisar, natur, filmer, etc.

ThemeBeta

En annan av referenswebbplatserna när man letar efter teman för Google Chrome som erbjuder tre olika alternativ för att hitta våra teman, antingen efter de mest populära för tillfället, efter teman eller kategorier (natur, sport, tecknade serier, människor etc. ) eller enligt deras upplösning. När vi väl har valt tema klickar du bara på det, laddar ner det och från fönstret nedan använder du det i webbläsaren. Gå till ThemeBeta .

Chrome Theme Creator

För de mer kreativa eller de som gillar att driva anpassningen av sin webbläsare längre, från Chrome Theme Maker, de kommer att kunna skapa sina egna teman för Googles webbläsare. Från gränssnittet på denna nyfikna gratis webbplats är det möjligt att skapa ett tema med vårt eget galleri med bilder, som vi kan lägga till från fliken Bilder och där vi kan använda de vi vill ha som standard för ramar, verktygsfält, flikar och bakgrund .

Från fliken Färg kommer vi att kunna justera de olika färgerna som vi vill ge till var och en av webbläsarkomponenterna såsom ramen, verktygsfältet, flikarna, bakgrunden, inkognitoläget, etc.

Relaterade Artiklar

Back to top button