watchOS 9 kommer att omkalibrera den maximala batterikapaciteten för Apple Watch Series 4 och 5

wwdc 2022 watchOS sammanfattning

Uppdateringen watchOS 9 kommer att möjliggöra en omkalibrering av batteriet i vissa Apple Watches.

Apple Watch Series 4 och Series 5 är oroliga.

Ett mer exakt batteri med watchOS 9?

Goda nyheter för alla som kommer att kunna dra nytta av den framtida uppdateringen watchOS 9. På Apple Watch Series 4 och Series 5 kommer faktiskt det nya operativsystemet signerat Apple att ta hand om omkalibreringen av batteriet, för att leda till en bättre uppskattning av den maximala kapaciteten.

Konkret betyder detta att under watchOS 9 kommer de berörda Apple Watches att indikera en kvarvarande autonomi som är mycket mer exakt än idag, tack vare en ny kalibrering av batteriets tillstånd. Om detta är den första i Apple Watch-sortimentet, hade operationen redan utförts tidigare på iPhone 11 med iOS 14.5.

Kom ihåg att watchOS 9-uppdateringen presenterades under Apples senaste WWDC 2022, och att den kommer att kräva minst en Apple Watch Series 4 för att installeras. En ny version som kommer att fokusera särskilt på sport och användarens hälsa, inklusive ny statistik för löpare och en ny beräkning av hjärtfrekvenser. För närvarande erbjuds i betaversion, offentlig tillgänglighet för watchOS 9 är planerad till slutet av detta år 2022.

Om samma ämne:
Varför det blir mindre smärtsamt att skriva text med watchOS 9 på din Apple Watch

Källa: MacRumors

Relaterade Artiklar

Back to top button