watchOS 8 kommer att finnas tillgänglig den 20 september

watchOS 8 © Apple

Nästa stora version av operativsystemet kommer att finnas tillgänglig på Apple Watch Series 3 och senare.

Strax innan leveransen av Apple Watch Series 7 kommer Apple att erbjuda sina användare den senaste versionen av sitt operativsystem för anslutna klockor, watchOS 8.

Läs också:
Apple presenterar Apple Watch Series 7: här är allt du behöver komma ihåg

En mindre version som förbättrar det befintliga

Den här versionen kommer inte att bli någon större revolution och nöjer sig med en enkel uppgradering med tillägg av några funktioner.

Vi kan till exempel notera ankomsten av applikationen “Mindfulness”, som kommer att ersätta programvaran “Respirer” och fokusera mer på mental hälsa. Under andningssessionerna kommer applikationen också att visa meddelanden för att fokusera på positiva tankar för att evakuera stress och ångest. Animationer låter dig också koppla av och försöka glömma vardagens bekymmer.

Appen Foton har också reviderats och kommer, på samma sätt som iOS 15, att lyfta fram minnen som genereras automatiskt efter inspelningsplats eller datum. Det är också möjligt att skapa en urtavla från ett foto i porträttläge, med en dynamisk överlagringseffekt. Äntligen kommer fotodelning nu att vara möjligt i applikationerna Meddelanden och E-post.

Bland de andra mindre förbättringarna kan vi nämna virrvarret av tillägg av GIF-filer i Apples snabbmeddelanden, integrationen av “Concentration”-läget direkt kopplat till iOS 15, men också analysen av frekvensandningen i “Sleep” läget eller utvidgningen av läget “Alltid på” till fler applikationer.

watchOS 8 är kompatibel med Apple Watch Series 3 och alla senare modeller.

Källa: Apple

Relaterade Artiklar

Back to top button