watchOS 10 har specialfunktioner för Apple Watch Ultra och …

Nu när Äpple lanserade sin senaste serie betydande mjukvaruuppdateringar, inklusive watchOS 9 Och iOS 16, Apple-supportrarnas uppmärksamhet flyttas till vad som kommer härnäst. Parker Ortolanis senaste idé föreställer vad Apple kan ha i beredskap för watchOS 10, med tonvikt på nya funktionalitet för Apple Watch Ultra, liveaktiviteter och mer.

En av huvudfunktionerna i iOS 16 och iPhone 14 Pro är liveaktiviteter. Liveaktiviteterna, som kommer att vara tillgängliga med iOS 16.1 i slutet av hösten, kommer att skicka varningar i realtid och uppdateras kontinuerligt på skärm lås på din iPhone och Dynamic Island på iPhone 14 Pro.

watchOS 10 kommer snart

Parkers design ger det Äpple ger liveaktivitetsliknande funktionalitet till Apple Watch via watchOS 10. Tillsammans med andra fokuserar dess tillvägagångssätt på att leverera smarta varningar i realtid till Siri-urtavlan. Du kan se hur aktiviteterna lever, liknande hur de visas på skärm lockout av iOS 16, kan de komma från botten av rattarna och ändras i realtid för saker som Starbucks-ordrar, sportresultat och Uber-resor.

Parker tänker sig en ny Apple-sportapp för Apple Watch utöver liveaktiviteter. Det finns också en förnyad startskärm som är mer anpassningsbar, med stöd för mappar och andra sorteringsalternativ. Ett nytt viloläge är en av mina favoritidéer. En av kritik Att flytta till Apple Watch Ultra (och den övergripande Apple Watch Fitness-upplevelsen) är frånvaron av återhämtningsfokuserade funktioner.

Denna nya mjukvara för viloläge kan på ett intelligent sätt ge råd när någon borde skaffa en dag fri från träning utan att störa vinstserier eller andra konditionsmått. Parker tänker sig en ny “Utforska”-app för saker som vandringsplatser, rutter och mer, bara för Apple Watch Ultra. Det finns också en anpassad Safari-app för att använda Apple Watch Ultras enorma skärm.

Relaterade Artiklar

Back to top button