Wakanda Forever, den nya trailern bekräftar vem som blir den nya…

Ankomsten till biograferna är mycket efterlängtad av alla fans av Marvel Cinematic Universe. Filmen är faktiskt konfigurerad som central för alla framtida händelser i fas 4 och kommer att lägga grunden för den framtida Fas 5.

Så här är det förväntningarna i detta avseende är mycket höga och med goda skäl. Lyckligtvis dröjer det inte länge innan vi kan återvända till Wakanda och upptäcka dess hemligheter.

Den nya trailern på YouTube påminner oss om att debuten är nära. Filmen bekräftar släppdatum för filmen som i Italien är satt till den 9 november.

det lovar att bli en actionspäckad film men vi är övertygade om att temana familj och heder kommer att vara lika viktiga

Dessutom, i slutskedet av trailern, är det möjligt att beundra den nya kostymen som tydligt kommer att bäras av en kvinnlig figur. Det är i nuläget oklart vem som blir den framlidnes efterträdare Chadwick Bosemantolkare av T’Challa, men vi kan formulera några hypoteser.

Den mest krediterade är att den nya Black Panther kommer att spelas av Shuri (Letitia Wright). I MCU, Shuri är prinsessan av Wakanda och syster till T’Challadärför tillhör rollen som rikets beskyddare av sin rätt.

Tittar också noga på den nya Black Panther-kostymen, det finns dekorativa vita prickar på masken täcker skådespelarens ansikte. Dessa prickar följer exakt vad karaktären målar när hon bär fighterns skor. Det kan därför vara en direkt referens till huvudpersonens utseende, för att ge kontinuitet till karaktären när man bär kostymen.

Relaterade Artiklar

Back to top button