Vulkanutbrott på Island: bilderna från några meter är hisnande

Hisnande bilder är de som togs under envulkanutbrott. Det här var den som väckte vulkanen Fagradalsfjall i Island. De var en Drönare och dess pilot samt en jag fotograferar lika bra som han är modig på att spela in bilder från några meter.

Dessa foton och videor ger oss ett vulkanutbrott från en synvinkel aldrig sett förut. Allt detta gjordes under aktiviteten av vulkanen Fagradalsfjall på Island. Här är detaljerna i detta spektakulära äventyr värdigt en Oscar.

Det första vulkanutbrottet som setts så här nära kommer från Island tack vare en drönare

Kallas Björn Steinbekk, ett namn känt för branschexperter, ägaren och piloten till drönaren som sköt de unika bilderna av vulkanutbrottet i Fagradalsfjall. Uppenbarligen var allt detta också möjligt på grund av själva vulkanens natur och dess aktivitet.

Faktum är att Fagradalsfjall inte är en vulkan som alla andra. Den har inte den typiska formenEtna eller av Vesuviusmen det är en ganska kuperad dal. Som ett resultat av detta visade sig vulkanutbrottet inte heller i sina klassiska lavasprängningar i fyrverkeristil. Tvärtom, det är en spricka öppnas i marken och som fångades av drönaren.

Du kan se alla registreringar på dess officiella sida Facebook. Vem vet hur de hade sett ut om han hade använt den nya superdrönaren DJI FPV. Inte ens ett fåtal saknas Foto exceptionella bilder tagna av fotografen Iurie Belegurschi av vilka vi föreslår den som är bland de mest spännande för oss.

vulkanutbrottFoto av Iurie Belegurschi

Ingen fara, för nu väcker händelsen ingen oro

Myndigheterna efter vulkanutbrottet i Fagradalsfjall stängde området för besök. Detta odjurs aktivitet väcker dock ingen oro för de ämnen som släpps ut i luften som orsakas av utflödet av lava och magma.

De som brinner för vulkaner och vulkanutbrott kan följa det live med tillstånd av en isländsk tv-station online på denna webbplats. Uppenbarligen tills hans verksamhet slutar och Fagradalsfjall somnar om. Vi försäkrar dig dock att det är värt det och livebilderna är verkligen suggestiva.

Relaterade Artiklar

Back to top button