VTR tar bort sin “Finix”-plan och ersätter den med en annan vars erbjudande bara varar i 12 månader

För tre månader sedan, operatören VTR överraskade oss med sin nya plan som heter “Finix” som bestod av att erbjuda 500 Mbps internethastighet för endast $9 990 per månad och med åtagandet att behålla det priset för alltidkommer den inte ens att tillämpa IPC-justeringen.

Denna kommersiella strategi av VTR flyttade utan tvekan marknaden och tvingade andra operatörer att behöva erbjuda liknande erbjudandenvilket avslutar de berömda kampanjerna och rabatterna, ersätts av en enda plan med ett enda pris för alltid.

Men “Finix”-planen har kommit till ett sluteftersom operatören har beslutat att ta bort det från sitt kommersiella erbjudande för nya kunder och har ersatt det med en ny plan som heter “VTR Wifi”, som består av att erbjuda dig 500 Mbps hastighet för $12 990 per månad.

Att ja, det priset i denna möjlighet skulle bara förbli giltigt i 12 månader, eftersom kursen senare kommer att stiga till 17 990 $ per månad. Dessutom står det i de kommersiella villkoren för tjänsten att ”månadshyror är omställningsbara och inkluderar moms.

Det bör tilläggas att de kunder som lyckades kontraktera “Finix”-planen kommer att bibehålla alla villkor som de accepterade, det vill säga deras kurs kommer att förbli intakt och utan några ändringar.

Vad tycker du om den åtgärd som VTR vidtagit? Tror du att det vore bättre att ha lämnat “Finix”-planen? Berätta för oss!

Stort tack till Bastián Ávalos för att du meddelade oss!

Relaterade Artiklar

Back to top button