VPN Kill Switch och obfuskerade servrar fungerar inte

Om din VPN Kill Switch och maskerade servrar fungerar inte(VPN Kill Switch och obfuskerade servrar fungerar inte) på din Windows 10 PC, följ dessa felsökningstips. Oavsett om du använder NordVPN , ExpressVPN eller något annat, processerna för att eliminera dessa misslyckanden är nästan desamma.

Vad gör han avbrytare i applikationen VPN

Om du slår på kill-omkopplaren i din applikation VPN kommer anslutningen att avbrytas när du tappar servern VPN. Anta att du har anslutit din dator till VPN – en server som finns i New York(New York) och det fungerar inte särskilt bra. Den ansluter och kopplar från ofta. Om du inte har kill-omkopplaren påslagen kommer din dator att fortsätta att öppna webbplatser utan VPN när den kopplas från VPN – servrar.

Men om du har aktiverat kill-switchen kommer anslutningen mellan din dator och webbplatsens server att avbrytas omedelbart. Med andra ord, det hjälper dig att dölja din ursprungliga identitet från webbplatser när VPN – Servern orsakar problem.

Vad är cloaked servrar i en VPN

Om en webbplats blockerar dig från att öppna när du ansluter till VPN , kan du använda förklädda servrar för att bli av med det. Med andra ord dessa VPN – servrar kommer att manipulera ditt användnings-id VPN att kringgå blockerare VPN.

VPN Kill Switch och förklädda servrar(Obfuscated Servers) fungerar inte

Om din avstängningsknapp VPN och obfuskerade servrar är nere, följ dessa steg:

 1. Ändra VPN-protokoll
 2. Starta om tjänsten från tjänster
 3. Inaktivera brandväggsprogram
 4. Kör applikationer som administratör

Fortsätt läsa om du vill veta mer om dessa steg.

1]Ändra VPN-protokoll

Protokolländring VPN hjälper till att lösa problemet. Dock olika applikationer VPN har olika val. Till exempel, ExpressVPN , NordVPN etc . ha IKEv2 , openvpn etc . För att ändra detta protokoll måste du också utföra olika åtgärder.

ExpressVPN du kommer att behöva gå till Inställningar > Protokoll . Du kommer hitta lättväg , openvpn , IKEv2 , L2TP etc.

VPN Kill Switch och maskerade servrar fungerar inte

NordVPN du måste öppna inställningar(Inställningar)” och gå till ” Automatisk anslutning(Automatisk anslutning) » . Här kan du hitta ett alternativ som heter VPN-protokoll(VPN-protokoll). Expandera rullgardinsmenyn och välj openvpn ( UDP ) eller openvpn ( TCP ).

Du måste ändra det nuvarande protokollet VPN och byt till någon annan tillgänglig i din applikation.

2]Starta om tjänsten

Fixa VPN-kill switch och förvirrade servrar som inte fungerar

Populära applikationer VPN tilldela en tjänst i panelen ” Tjänster » in (Tjänster)Windows 10 . Att starta om den här tjänsten kan lösa vanliga problem som det här. För att komma igång, sök tjänster(tjänster) i sökrutan på aktivitetsfältet(Aktivitetsfältet) och öppna motsvarande sökresultat. Hitta sedan ditt namn VPN på panelen” Tjänster”.(Tjänster)

Anta att du använder ExpressVPN . I det här fallet kommer du att se ExpressVPN-tjänst i en kolumn Namn . (Namn) Dubbelklicka på den och klicka på ” Sluta (Sluta) ” .

Tryck sedan på knapparna Start (Start)” och ” OK (OK ) » respektive. Öppna sedan appen VPN och försök använda dessa funktioner.

3]Inaktivera brandväggsprogramvara

Den inbyggda Windows-brandväggen (inbyggd Windows-brandvägg) skapar i de flesta fall inga problem. Däremot kan brandväggsprogramvara från tredje part vara boven. För att verifiera detta, inaktivera brandväggsprogrammet tillfälligt och kontrollera om dessa funktioner fungerar. Om de fungerar kan du behöva hitta en ersättning för din befintliga brandväggsprogramvara.

Gör samma sak med ett antivirusprogram eller någon annan säkerhetsskärm från tredje part.

4]Kör appar som administratör

Ibland löses dessa problem genom att öppna programmet med administratörsbehörighet. För att göra detta, hitta namnet på applikationen i menyn ” Start(Startmeny)”, högerklicka på den, välj ” Dessutom(Mer)” och välj alternativet ” Kör som administratör (Kör som administratör)”.

VPN Kill Switch och maskerade servrar fungerar inte

Klicka på knappen Ja (Ja)” på inbjudan UAC för att öppna appen. Om det löser problemet, följ den här detaljerade guiden för att få program alltid att köras som administratör i Windows 10.

Följ dessutom dessa tips:

 • Starta om din dator.
 • Ändra källan till din Internetanslutning. Om du använder ethernet prova att använda WiFi och vice versa.
 • Kontrollera om en uppdatering är tillgänglig för din app VPN . Om ja, installera den.
 • Vänligen kontakta utvecklarna eftersom detta kan vara en bugg eller glitch.

Det är allt! Hoppas de hjälper.

Om du VPN Kill Switch och obfuscerade servrar fungerar inte på din Windows 10-dator, följ dessa felsökningstips. Oavsett om du använder NordVPN, ExpressVPN eller något annat, är processerna nästan desamma för att eliminera dessa problem.

Vad gör Kill Switch i en VPN-app

Om du aktiverar kill-switchen i din VPN-app kommer anslutningen att kopplas bort när du tappar VPN-servern. Låt oss anta att du har anslutit din dator till en VPN-server placerad i New York, och att den inte fungerar särskilt bra. Den ansluter och kopplar från ofta. Om du inte har kill-switchen aktiverad kommer din dator att fortsätta att öppna webbplatserna utan ett VPN när den kopplas bort från VPN-servern.

Men om du har aktiverat kill-switchen kommer anslutningen mellan din dator och webbplatsens server att kopplas bort direkt. Med andra ord, det hjälper dig att dölja din ursprungliga identitet för webbplatserna när VPN-servern orsakar problem.

Vad är obfuskerade servrar i VPN

Om en webbplats blockerar dig från att öppna när du är ansluten till VPN, kan du använda de obfuskerade servrarna för att bli av med den. Med andra ord kommer dessa VPN-servrar att manipulera din VPN-användningsidentitet för att kringgå VPN-blockerare.

VPN Kill Switch och obfuscerade servrar fungerar inte

Om din VPN-kill switch och obfuskerade servrar inte fungerar, följ dessa steg-

 1. Ändra VPN-protokoll
 2. Starta om tjänsten från Tjänster
 3. Inaktivera brandväggsprogrammet
 4. Kör appar som administratör

Fortsätt läsa om du vill veta mer om dessa steg.

1]Ändra VPN-protokoll

Åtgärda VPN-kill switch och obfuskerade servrar som inte fungerar

Att ändra VPN-protokollet hjälper dig att lösa problemet. Men olika VPN-appar har olika alternativ att välja på. Till exempel ExpressVPN, NordVPN, etc., har IKEv2, OpenVPN, etc. Du måste också gå igenom olika steg för att ändra detta protokoll.

I ExpressVPN måste du gå till Inställningar > Protokoll. Du hittar Lightway, OpenVPN, IKEv2, L2TP, etc.

VPN Kill Switch och obfuscerade servrar fungerar inte

I NordVPN måste du öppna inställningarna och gå till . Här kan du hitta ett alternativ som heter VPN-protokoll. Expandera rullgardinsmenyn och välj OpenVPN(UDP) eller OpenVPN(TCP).

Du måste ändra det nuvarande VPN-protokollet och byta till allt annat som är tillgängligt i din app.

2]Starta om tjänsten

Åtgärda VPN-kill switch och obfuskerade servrar som inte fungerar

Populära VPN-appar tilldelar en tjänst i panelen i Windows 10. Att starta om den här tjänsten kan lösa vanliga problem som det här. För att komma igång, sök efter i aktivitetsfältets sökruta och öppna respektive sökresultat. Efter det, hitta ditt VPN-namn i panelen Tjänster.

Låt oss anta att du använder ExpressVPN. I så fall får du se ExpressVPN-tjänst i kolumnen. Dubbelklicka på den och klicka på Sluta knapp.

Klicka sedan på Start och OK knappar därefter. När du är klar, öppna VPN-appen och försök använda dessa funktioner.

3]Inaktivera brandväggsprogrammet

Den inbyggda Windows-brandväggen skapar inte problem i de flesta fall. En brandväggsprogramvara från tredje part kan dock vara boven. För att verifiera det, inaktivera brandväggsprogrammet tillfälligt och kontrollera om dessa funktioner fungerar eller inte. Om de fungerar kan du behöva hitta en ersättning för den befintliga brandväggsprogramvaran.

Gör samma sak med antivirus eller andra säkerhetssköldar från tredje part.

4]Kör appar som administratör

Ibland löses dessa problem genom att öppna appen med administratörsbehörighet. För det, ta reda på appnamnet i Start-menyn, högerklicka på det, välj Meroch välj Kör som administratör alternativ.

VPN Kill Switch och obfuscerade servrar fungerar inte

Klicka på Ja knappen i UAC-prompten för att öppna appen. Om det löser problemet, följ den här detaljerade guiden för att få program alltid att köras som administratör i Windows 10.

Förutom dessa, följ dessa tips:

 • Starta om din dator.
 • Ändra internetanslutningskällan. Om du använder Ethernet, försök att använda Wi-Fi och vice versa.
 • Kontrollera om det finns en uppdatering tillgänglig för din VPN-app. Om ja, installera den.
 • Kontakta utvecklarna eftersom det kan vara en bugg eller glitch.

Det är allt! Hoppas de hjälper.

Relaterade Artiklar

Back to top button