VPN: CyberGhost, Surfshark eller NordVPN? Urvalet att läsa för att göra ditt val!

I slutet av året är tre av de bästa integritetslösningarna på VPN-marknaden tillgängliga för dig, och det under lång tid! Så vilken av NordVPN, Surfshark eller till och med CyberGhost kommer att vara din preferens?

topp 3 vpn

3 fantastiska kampanjer att dra nytta av på VPN-sidan:

  • Se Surfsharks VPN-erbjudande på 1,96 €/månad i 2 år + 3 månader gratis
  • Se CyberGhost VPN-erbjudandet för 1,83 €/månad i 2 år + 3 månader gratis
  • Se NordVPN-erbjudandet på 2,92 €/månad i 2 år

Vi kommer nu att presentera egenskaperna hos dessa olika produkter för dig eftersom valet på startlinjen ser väldigt svårt ut, men resultatet är lättare att förfina eftersom vart och ett av dess erbjudanden gör det möjligt att anpassa sig till olika behov. .

Crunch online trackers med Surfshark

Om det finns en VPN-leverantör som hatar de som går emot optimal integritet online så är det Surfshark. Unna dig denna VPN-lösning med -83 % rabatt, på 1,96 €/månad i 24 månader + 3 månader gratis, istället för de vanliga 10,99 € per månad. Totalt kommer ditt abonnemang att debiteras 52,57 € för 27 månader. En mycket bra plan bara på prisnivån, samtidigt som du har upp till 30 dagar från inköpsdatum på dig att ändra dig.

Och det finns många anledningar att engagera sig i Surfshark, för även om produkten precis har firat sin tredje födelsedag, är den redan nära de bästa i branschen med 3200 servrar i 65 länder. Detta är ett idealiskt sätt att tillåta dig, på ett mycket enkelt sätt, att öka din integritet online genom att sova på båda öronen, tack vare AES 256-bitars kryptering, högsta möjliga nivå idag. Med den extra bonusen med en annonsblockerare, en Kill Switch eller till och med en nyligen ökad hastighet från 1 Gbps till 10 Gbps på stora servrar, som USA och Japan, säger adjö till trafikstockningar, finns det ingen risk att rodda med Surfshark, men simma i hög fart!

kvinna som använder surfshark

Se Surfsharks VPN-erbjudande för 1,96 €/månad

Och eftersom konfidentialitet också kommer från tjänsteleverantören som är Surfshark, notera att företaget tillämpar en strikt nollloggpolicy och inte registrerar dina data för att till exempel sälja den vidare. En annan stor fördel med Surfshark jämfört med konkurrenterna: ett obegränsat antal enheter som kan utrustas med en enda licens: datorer, smartphones, surfplattor och andra kompatibla enheter som smarta TV-apparater, routrar, konsoler, du behöver inte längre välja, bara utrusta dem! Surfshark erbjuder alltså bra 7/10 under vårt 100% oberoende Clubic-test och fortsätter att klättra!

Att prova CyberGhost-spöket är att adoptera det under en lång tid!

Om det finns en lösning som fortsätter att befästa sin plats bland de bästa VPN-lösningarna för tillfället samtidigt som den ständigt förbättrar kvaliteten på sina tjänster, så är det CyberGhost. I slutet av året spelar företaget för förlängningar till årets bästa pris, med 24 månaders prenumeration + 3 månader erbjuds mot endast €1,83 per månad. Totalt kostar dessa två första år dig 49,40 € och sedan, efter denna period, 49,40 € per år. Du får en rabatt på -85 % och har en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti vid behov.

Och till det priset drar du nytta av CyberGhosts 15 års erfarenhet av VPN-branschen. Det räcker med att säga att företaget vet mycket om det och är optimalt för att göra dig mer diskret än någonsin online. Genom att använda 256-bitars AES-kryptering säkerställer CyberGhost din integritet hela vägen: även om du tillfälligt tappar din VPN-anslutning, blockerar en Kill Switch din nuvarande surfning så att du inte blir avslöjad! Mer så, CyberGhost tillämpar också en strikt noll-loggar policy: din information tillhör dig, och det har ingen anledning att ändra!

cyberghost 1.83

Se CyberGhost VPN-erbjudandet för 1,83 €/månad

Med mer än 7000 servrar spridda över alla kontinenter, är denna lösning för optimal prestanda utan att sakta ner enheterna som den är installerad på, och erbjuder dig ett brett urval, idealiskt speciellt för streamingentusiaster. En enda licens låter dig utrusta upp till 7 olika enheter, oavsett om det är datorer, smartphones, surfplattor, smarta TV-apparater, spelkonsoler eller Wi-Fi-routrar! CyberGhost har till och med utvecklat tillägg för din Chrome och Firefox webbläsare, samt dedikerade appar för Android TV, Apple TV och Fire TV! En mycket komplett tjänst som fick det utmärkta betyget 9/10 under vårt 100 % oberoende Clubic-test.

Bläddra online inkognito med NordVPN

Ett annat flaggskeppsföretag på VPN-marknaden, NordVPN avser att låta dig dra nytta av dess tjänster till ett mycket bra pris i slutet av året, eftersom lösningen endast kostar 2,92 € per månad i 24 månader! En påföljande rabatt på -72 % tillämpas jämfört med det vanliga priset, för totalt 69,99 € under de 2 åren, och naturligtvis 30 dagar för att ändra dig med pengarna-tillbaka-garantin.

Med 9 års erfarenhet och redan erövrat 14 miljoner användare, är NordVPN en av de bästa inom sekretess online. Med en licens kan du alltså täcka klassiska elektroniska enheter som datorer (macOS, Linux och Windows), smartphones (under Android och iOS), men även dina spelkonsoler, Wi-Fi-router samt din Chrome, Edge och Firefox webbläsare. Uppkopplade TV-entusiaster lämnas inte utanför, eftersom din Smart TV också är berättigad, medan dedikerade appar för Android TV, Fire TV eller Apple TV också är tillgängliga.

NordVPN © NordVPN

Se NordVPN-erbjudandet på 2,92 €/månad

Dessutom gör NordVPN allt för att erbjuda dig den bästa användarupplevelsen, tack vare ett intuitivt gränssnitt och obegränsad bandbredd, samt ett stort urval av 5100 servrar spridda över 60 länder. Företaget sticker också ut när det gäller säkerhet med en nollloggpolicy och dess användning av 256-bitars AES-kryptering, samt erbjuder dig även en Kill Switch vid behov. Dessutom är kombinationen av NordLynx intern teknologi med WireGuard-protokollet optimal för att kombinera anslutningshastighet och tillförlitlighet, två andra betydande fördelar för NordVPN, som fick en mycket solid 9/10 i vårt 100 % oberoende Clubic-test.

Vilken är den bästa VPN just nu?

Oavsett om du vill veta mer om VPN eller känna till de olika erbjudandena för tillfället, tveka inte att konsultera vår 100 % oberoende jämförelse av de bästa VPN:erna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button