Voyager Station: så här kommer den innovativa OAC orbitalstationen att se ut

Från 2027 kunde vi se det första rymdhotellet i aktion där gravitationen, som kommer att vara en sjättedel av jordens, kommer att simuleras genom rotationen av själva orbitalstationen. Den heter Voyager Station och kommer att vara komplett med barer, restauranger och bostadsmoduler. Det kommer att börja byggas från och med 2025, men Orbital Assembly Corporation, som har drivit projektet, säger att deras orbitalstation kommer att vara i drift från 2027.

Projektet av Voyager Station ger bortom 11 600 kvadratmeter från boyta, bestående av privata rum, restauranger, gym, konsertsalar och andra kreativa utrymmen. Den kommer att kunna rymma upp till 400 människor. dessutom Orbital Assembly Corporation har för avsikt att föreslå bostäder moduler även till rymdorganisationer som t.exESA och den NASA, göra dem tillgängliga för sina experiment. Forskare kommer att användabana låg av Landa att utföra experiment i tvärgående fält på grund av den låga gravitationen och den knappa närvaron av syre: två faktorer som säkert är svåra att återskapa på jorden.

I Voyager Station, totalt 24 husmoduler. I nuläget har dock OAC inte avslöjat hur mycket det kommer att behövas betala för att komma åt deras orbitalstation. Till en början kommer OAC att genomföra ett test med en prototyp i mindre skala för att utvärdera gravitationssimulering och allmän konstruktion. Därefter kommer prototypen att skjutas upp i rymden för testning. Det som möjliggjorde organiseringen av ett sådant projekt var framför alltsänkning av priserna på transporten av materialet i utrymmet. Det är verkligen en uppfinning otrolig Och Utan prejudikaten riktig såväl industriell som rymdrevolution.

Relaterade Artiklar

Back to top button