Volkswagen stoppar produktionen av ID. Surr på grund av defekta batterier

VW ID Buzz © Bild: Volkswagen

Knappt påbörjad produktion av Volkswagen ID. Buzz har redan stoppats.

Orsaken ? Ett problem relaterat till batterierna som är specifika för denna modell. Dessa kommer från från en annan leverantör och används endast i ID:t. Surr “.

Framställningen av ID. Buzz (redan!) slutade

I början av juni startade Volkswagen produktionen av sin ID-kombi med stor ståhej. Buzz på sin fabrik i Hannover. I dag, InsideEVs förklarar att den tyska jätten tvingades stoppa produktionen av sin nya 100% elektriska modell efter att bara 500 enheter utvecklats…

Faktum är att Volkswagen skulle stöta på problem med batterierna integrerade i detta nya ID. surr. Dessa skulle direkt påverka fordonets autonomi, som då skulle ligga mycket klart under den tyska tillverkarens prognoser. I väntan på att hitta en lösning på detta problem har varumärket också beslutat att avbryta produktionen av ID:t. Buzz tills vidare.

Retats i några år nu, ID. Volkswagens Buzz bör snart anlända till sina första ägare, som uppenbarligen kommer att vara nyfikna på att veta om fordonets autonomi är pålitlig. Kom ihåg att det tyska märket hade meddelat att man ville tillverka runt 15 000 ID-modeller. Buzz under loppet av detta år 2022, och upp till 130 000 ID-modeller. Buzz och ID. Buzz Cargo per år i Hannoverfabriken efter 2023.

Om samma ämne:
Den (mycket) begränsade upplagan Volskwagen ID.Buzz Obi-Wan Kenobi

Källa: InsideEVs

Relaterade Artiklar

Back to top button