Volkswagen kommer officiellt att presentera sin ID.Buzz minivan den 9 mars

VW ID.Buzz © © VW

Den 9 mars kommer verkligen att markera återkomsten av den legendariska Volkswagen skåpbilen i en 100% elektrisk version.

Om den officiella presentationen av ID.Buzz ska hållas detta datum kommer de första leveranserna att ta minst ett och ett halvt år längre i USA.

En version med vissa skillnader mellan Europa och Amerika

På grund av att bli “retad” lång, bred och tvärsöver är ID.Buzz alltid mer efterlängtad. Och det är bara femton dagar kvar innan Volkswagen officiellt presenterar den nya versionen av sin skåpbil, nu med en helelektrisk motor.


En av de viktigaste sakerna att komma ihåg är att den europeiska versionen måste matcha modellen som ses i videon ovan. Flera bilder publicerade på internet låter dig få en uppfattning om inredningen och möjligheterna kring ID.Buzz.

Den amerikanska versionen har flera varianter, och bör inte levereras före slutet av 2023 till potentiella köpare. Denna måste i synnerhet vara längre än de 4,71 m som aviserats i Europa, ha sex till sju platser som standard, jämfört med fem enligt bilderna som togs i januari förra året, men också vara utrustad med ett större batteri än nuvarande 77 kWh.

Om samma ämne:
ID.Buzz: Interiören i Volkswagen skåpbil visas på bilder

Källa: Green Car Rapporter

Relaterade Artiklar

Back to top button