Vodafone: nästan gratiserbjudanden med 100 GB i 5G bara idag

Vodafone nu har det inga konkurrenter och detta har varit känt i alla delar av Europa i flera år nu. Jätten inom telefonivärlden fortsätter att jonglera på bästa sätt genom att erbjuda erbjudanden som inte har något att avundas för kvalitet, och faktiskt helt klart begraver varje form av konkurrens som uttrycks i mobilvärlden.

Momentet är just nu ett av de mest lönsamma att återgå till att vara en del av detta leverantör, som med några euro i månaden erbjuder det bästa till sina gamla kunder. Faktum är att Vodafone har lanserat en kampanj med kampanjer tillägnad dem som tidigare var en del av den stora familjen som fortfarande kännetecknar leverantören idag. Det finns två anmärkningsvärda erbjudanden, de som har föreslagits, enligt vissa vittnesmål, genom direkt telefonkontakt eller SMS under de senaste veckorna.

Vodafone erbjuder exceptionella lösningar för att återställa en del av sina gamla kunder, här är Special 100 Giga och Digital Edition

Vill du ha det bästa varje månad på en budget? Du hoppas att bli kontaktad direkt av Vodafone för ett förslag som inte kommer att ha någon motsvarighet. Den bästa lösningen för tillfället är Special 100 Gigaen möjlighet som erbjuder det bästa med ett månadspris på endast 7,99 €. Genom att välja den uppladdningsbara betalningen kan du få den från din 70 gigabyte i 4G med minuter utan gränser mot vilken chef som helst. När man fick välja istället SmartPay, här är att jiggen kommer att stiga till 100 sett den automatiska betalningen från kontot.

Genom att spendera istället 9,99 € per månad har du redan 100 giga tillgänglig tack vare erbjudandet Digital Editionsom även omfattar bl.a minuter utan gränser Mot alla.

Relaterade Artiklar

Back to top button